2777
2789
عنوان

اکه جاریتون ازتون تقلید کنه جکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 65 پست
خیلی خیلی دقت میکنهحتی در حدی که اگه مانتو یا شال جدیدی ببینه تنم متوجه میشهینی میدونه چیا دارم از ق ...

واقعا منم باشم اعصابم خورد میشه چند سال اخلاف سنی دارین؟

گاهی نمی‌شود که نمی‌شود.. 

به جاریت بگو چه لباس قشنگی داری چه رنگ مو بهت میاد چه فلان همچین میاد تو تیم خودت امتحان کن

یعنی همش بهش اعتماد به نفس بدم؟

بعدش باهام خثب میشه

بعد نمیگه حسودیش میشه من خوشگلترم؟

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی همش بهش اعتماد به نفس بدم؟بعدش باهام خثب میشهبعد نمیگه حسودیش میشه من خوشگلترم؟

دائمی ک پررو بشه نه هرازگاهی خوبیاش و به روش بیار اگه دیدی واقعا نفهم هست دیگه نگو من تو فامیل یکی حسودیم میکردم هی از غذاهاش و کاراش تعریف کردم الان باهام خوب شده 

اخیش چه عجب یکی منو درک کرد😂پنج سال از من کوچیکتره

اخه حسودی هم حدی داره نه اینکه آمار همه چیزتو داشته باشه به جورابتم توجه کنه من باشم شوخی شوخی بهش منظورمو میرسونم آخه چقد تحمل چقد سکوت 🥲🥲

یعنی تگش کنم استوری؟اینجوری بدهر هوا برش میداره که من میخوام بهش نزدیک‌شم….

اشکال نداره. بزرگیتونو میرسونه

🔪کاربر مرد؛ دانشجوی مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی