2777
2789

چرا گلم دلیلیو بگو چون من تو سالن کار میکنم

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم همینطور هستم البته یک درصدی از آرایشگرا خوبن واقعا خاله زنک نیستن..شاید 30 درصدشون

ولی بعضیاشون واقعا 1ولدارن ولی بی لول و سطح پایین

تو اینستا یه خانوم آرایشگر و دارم واییییییی نه سواد داره نه هیچی..باهم کنکور دادیم سال کنکور یادمه مشاورمون همش نصیحتش میکرد درس بخون میگفت درس نمیفهمم بعد گریه میکرد ولی مرتب میاد مشاوره میده خودش با اکانت فیک قربون صدقه خودش میره بعد باز میکه مرسی بچه ها اینقدر عشق میدید..درآمدشم 4،5 برابر منه....

تو فقط حسشو داری من دیگه کلا نمیرم 

چند سال پیش یه روز رفتم بهترین آرایشگاه محلمون 

یعنی خدا شاهده آخرین بارم شد 

چندتا مورد بگم 

آرایشگره پشت سر این و اون چرت و پرت میگفت مثلاً یه نفر میومد برای مژه ، بعد از اینکه میرفت این میگفت اینو باش چه اعتماد به نفسی داره من اگه جای این بودم از خونه بیرون نمیومدم و غش غش میخندید 

یا مثلاً همش به زیر دستاش میگفت میز اپیلاسیون رو از دوس پسرم خریدم وقتی آورد بهم گفت شوهرت الان نیست بیا رو همین تخت..... کنیم 😐😐😐 شوهر داشت دوس پسرم داشت 

یه جا هم رفتم درو باز کردم دیدم طرف داره سیگار میکشه خفه شدم زدم بیرون 

دیگه نرفتم تمام کارامو خودم انجام میدم 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
همش غیبت از همکار ،مشتری یا حرف از دوست پسر این فلان کرد این اونطور بوده.

سالن ما ایتحور نیس   من اصلا  حرفی نیستم  و خیلی مهربون با مشتری هامون  جوری هیتن ک شماره  منم گرفتن

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن