2777
2789
عنوان

چرا مادرشوهرم اینجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 53 پست
رسمی باشو توقعی از کسی نداشته باشمن خودمتو خونواده ای بودم که اصول و اخلاق و رسم و ...رعایت میشدوارد ...

افرین بهتون 

من زود ناراحت میشم از طرفم 

من نمیخوام دیگه رفتنی خونشون واسه ی ظرف کلی ظرف بشورم اینو چجوری ب نامزدم بگم

به نامزدت بگو دیگه ناهار شام نمیخاد بریم خونه مامانت به زحمت میفتن و بگو راضی به زحمتشون نیستی نهایت ...

نامزدم کمک میکنه میدونم مامانش یادش میده پیشم میترسه پاشه اصلا 

مرسی عزیزم

حالا عقدم ولی خیلی اذیت شدم همش ب فکرشون نکنه ناراحت بشن نشورم در کل زهرمار میشه اونجا غذا خوردنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم بهترین کار اینه تا میتونی برا ناهار شام نرو ببین منم مثلا وقتی دعوت میکنن من دیر میرم سر ناهار ...

منم همینجورم میگم درست کرده پاشم بشورم سفره باز میکنم جمع میکنم میشورم

از اون طرفم نامزدم پرو شده میگه چای بیار مادرشوهرم و نامزدم نشستن من دارم پذیرایی میکنم انگاری خونه منه

اینم بگم خیلی جونه۴۴ سالشه مادرشوهرم

چون ازاول بدون دعوت میرفتی و کار میکردی اینجوری شدن دیگه اصلا اصلا نرو تا خودش شخصا بهت زنگ بزنه بعد ...

بگم دعوا میشه

من چند بار گفتم نمیام خونتون گوش نمیده ب حرفم میبره خونشون ولب این بار باهاش صحبت میکنم کم برم

بگم دعوا میشهمن چند بار گفتم نمیام خونتون گوش نمیده ب حرفم میبره خونشون ولب این بار باهاش صحبت میکنم ...

بزار دعوا بشه یکبار به نتیجه برسید بهتره

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️
چطور عزیزم همینکارو میخوام کنم کم میخوام برم خونشونولی ی باررر نشده منو دعوت کنه مامانش نامزدم میبره ...

بهانه بیار عزتت نزار همین اولی لگد مال بشه یا صراحتا به نامزدت بگو من احترام نمیبینم نمیام.

منم همین مشکل رو داشتم اصلا مادر شوهر نمی‌گفت بیا.

الانم اخلاق گندو ترک نکرده.

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

محل نده زیاد ،سرسنگین بافاصله ظرف هم نشور

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
محل نده زیاد ،سرسنگین بافاصله ظرف هم نشور

میخوام همین کارو کنم ولی جرعت نمیکنم پا نشم

حالا دیروز خونشون بودم بهم گفت موهامو رنگ میکنی گفتم والا بلد نیستم داد نامزدم رنگ کرد .

اومدم خونه ب مامانم میگم میگه رنگ میکردی گفتم مامان مگه نوکرشونم اون همه ظرف شستم اومدم تازه نشستم میگه موهامو رنگ کن 

میخوام همین کارو کنم ولی جرعت نمیکنم پا نشمحالا دیروز خونشون بودم بهم گفت موهامو رنگ میکنی گفتم والا ...

خوب کردی ،اینا معلومه عمدا اینجور میکنم.

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝