2777
2789
عنوان

هفت میلیون برای کاپشن معقوله یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 82 پست
من همین امروز هفت ملیون دادم یه پلاک طلا🫠😂 بعد کاپشن 7 ملیون؟

عزیزم اتفاقا یه تاپیک در مورد پس انداز با طلا زدم ببین دوس داشتی از تجربه هام استفاده کن  که چجوری بگیری سرت کلاه نره و سود داشته باشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرسی عزیزم

استارتر منم به خرید طلا برای سرمایه علاقه دارم و هرچی دارم طلا میخرم ولی نمیتونم به این خریدای مجازی اعتماد کنم .مشکلم اینه تازگی تا میام پول یکم جمع کنم سریع طلا میره بالا

اختلاف طبقاتی واقعا عجیبه 

سردار شرکت ما ۷ تومن حقوق کل ماهشه تازه بدون قسط🥲

عزیزم اگر وسع مالیتون میرسه بخر ، چرا که نه

جنس خوب بخر 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

استارتر منم به خرید طلا برای سرمایه علاقه دارم و هرچی دارم طلا میخرم ولی نمیتونم به این خریدای مجازی ...

عزیزم اپ زیر نظر بانک مرکزیه و واقعا قابل اطمینانه مثلا مبلغ کم میتونی بخری همون لحظه بفروشی پشتیبانی هم داره 

ولی با این حال نظر شما قابل احترامه میتونی گوی طلا بخری بعضی طلا فروشی ها دارن حتی با ۳۰۰ هم میشه خرید ولی یه جا گیر بیار بدون اجرت بهت بدن من خودم چند تا خریدم میتونی زیاد شد بدی یه چیز دیگه بگیری  ولی حقیقتا  از وقتی با اپ آشنا شدم از اپ میگیرم با پول های کم  ولی گوی طلا هم بدون اجرت بگیری عالیه

اگه پولشو داری بخر بدون عذاب وجدان 

من ندارم نمیخرم ولی اگه داشتم از خودم دریغ نمیکردم مگه چندسال زنده ایم مگه چه دلخوشیایی داریم؟ 

تو خریدش شک نکن تو لایق بهترینهایی

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد