2777
2789

من با تاخیر کادوی روز مادرو دادم🫠😂

من یکی دوماه بود که واسه روز مادر پس انداز میکردم و قرار بود واسش به خواست خودش انگشتر نگین دار بگیرم و هنوزم پولم تکمیل نشده بود😅

که دیروز عکس یه پلاک رو دید تو گروه طلا فروشی و گفت اندازه این پول داری؟ منم یه حساب کتاب کردم و معلوم شد که اره انقدر دارم و رفتیم طلا فروشی و اینم کادوی روز مادر واسه مامانم... البته با تاخیر😂

مدیونید فکر کنید الان گردن خودمه 🫠😂 چون الان که رسیدیم خونه مامان فکر میکنه اینا به درد سنش نمیخوره😁 البته قراره تا عید واسش گوشواره هم بگیرم😅

....💖!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی قشنگه اگه سلیقه خوده مادرته‌۷میلیون و ۵۰۰شد؟

اره سلیقه خودشه فقط نمیدونم چرا اومد خونه گفت نمیخوام بندازم🥲😂 منم گفتم حیفه خب خودم انداختم😅 اره 7500 شد اجرت 14.5 درصد 2 درصد هم مالیات

....💖!
اره سلیقه خودشه فقط نمیدونم چرا اومد خونه گفت نمیخوام بندازم🥲😂 منم گفتم حیفه خب خودم انداختم😅 اره ...

آره خیلی کم پیش میاد مامانا از این چیزا بندازن 

بازم مبارکتون باشه عزیزم خدا از خوبیت کم نکنه😉