2777
2789
عنوان

چرا مادرشوهرم اینجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 55 پست
حالا مادرشوهر اینو بشنوه میگه ای بابا می خواد بین من و پسرم فاصله بندازه😂😂

اتفاقا شوهرم گفت نیا.

چون باره آخر که رفتم هم به پسرش هم به خودم هم به پدرم توهین کرد

به من گفت بچه نمیاری مشکل پزشکی داری

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نرو خونشون.من تصمیم گرفتم نرم چون بی ادبه

چطور عزیزم 

همینکارو میخوام کنم کم میخوام برم خونشون

ولی ی باررر نشده منو دعوت کنه مامانش نامزدم میبره خونشون شام یا ناهار اینا

تازه دو هفته بود عقد کردخ بودم مادرشوهرم شام دعوت کرده بود اولین بار رفتم خونشون بعد نامزدم با اشاره بهم گفت پاشو سفره رو جمع کن 😐 از اون موقع دارم کار میکنم براشون و هیچی احترامی بهم نزاشتن تصمیم گرفتم دیگه خیلی کم برم و دست ب چیزی نزنم

تو این مورد ب نامزدم چی بگم نگه من برم کمک یا 

رسمی باش

و توقعی از کسی نداشته باش

من خودم

تو خونواده ای بودم که اصول و اخلاق و رسم و ...رعایت میشد

وارد خونواده ای شدم که ظاهراً اینطوری بودن

ولی مادر همسرم بشدت عصبی و بیمار

فردای عقد ارتباطمو‌قطع کردم بخاطر آرامش خودم

با همسرم خیلی خوبم 

ایشونم با خونوادش خوبه

ولی صلاح نمی‌بینم خودم باهاشون معاشرت کنم

توقعیم ندارم

عادت های اتمی و اثر مرکب
محل نده،سخته ولی زندگیتو بکن تو زندگی فقط شوهرت مهمه حالا خانواده هم مهمن اما بازم شما به بزرگی خودت ...

ب خدا من اصلا کلر ندارم ی بار خواهرم اومده بود خونه مادرشوهرم آبجیم دید بهم اصلا محل نمیدن آبجیم عصبانی شد

تازه دو هفته بود عقد کردخ بودم مادرشوهرم شام دعوت کرده بود اولین بار رفتم خونشون بعد نامزدم با اشاره ...

به نامزدت بگو دیگه ناهار شام نمیخاد بریم خونه مامانت به زحمت میفتن و بگو راضی به زحمتشون نیستی نهایت دع روز ی برا برو ی سر بزن ی ساعت بشین برگرد یا اگر نامزدت بهت اشاره کرد بگو دلت درد میکنه خودش بلند شه سفره رو جمع کنه اگرم گله کرد بگو هر بار وظیفه نداری ظرف بشوری اگر دلت خواست میشوری از همین حالا بهش بفهمون حق نداره بهت اشاره کنه بلند شی کار کنی شما وظیفه ای نداری

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

رفت و امدتو زیاد نکن در کل مادر همسرته ولی بنظرم همیشه حد و مرز و رعایت کنی اعصابت به هم نمیریزه سر این چیزا. ظرف میشوری بشور ولی همیشه نکن. احترامشم نگه داری تو دیگه وظیفت و انجام دادی به هیچ چیز دیگه ای هم اهمیت نده اینجوری از سمت تو همه چی درست و سرجاشه اگه ادامه دادن دیگه ایراد از یه جای دیگس. بعدم از این موارد زیاده حسادتشونم در نظر بگیر چون اکثر مادرای ایرانی پسر پرستن. خیلی کم پیش میاد عروس و مادرشوهر باهم صمیمی و بی شیله پیله باشن.

تقصیر خودته چرا میری ظرف میشوری هیچ کاری نکن تو هم سرسنگین باش تا میتونی کم رفت وآمد کن

خحالت میکشم بشینم کاری نکنم.

منو نامزدم و مامانش میشیم سه نفر هراز گاهی هم ابجیش هم هست من زیاد میشورم .مادرشوهرم شستن میاد با اخم بهم نگاه میکنه پاهاشو ماساژ میده الکی 

ب خدا پا دردندارن جون هم هستن فقط پیش من خودشون ظرف شستن اینکارو میکنه

من چ گناهی کردم ازدواج کردم برم خونم ن اینکه برم حمالی

خحالت میکشم بشینم کاری نکنم.منو نامزدم و مامانش میشیم سه نفر هراز گاهی هم ابجیش هم هست من زیاد میشور ...

عزیزم بهترین کار اینه تا میتونی برا ناهار شام نرو ببین منم مثلا وقتی دعوت میکنن من دیر میرم سر ناهار میرم ولی ظرفا رو میشورم چون میگم حالا پخته من هیچ کاری نکردم لااقل طرف بشورم البته مادرشوهر من پیره منم خیلی کم میرم برا ناهار شام شاید ماهی ی بار بیشتر فقط میریم سر میزنیم بهشون

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

چون ازاول بدون دعوت میرفتی و کار میکردی اینجوری شدن دیگه اصلا اصلا نرو تا خودش شخصا بهت زنگ بزنه بعدم مثل مهمان برخورد کن و سروسنگین زودم برگرد خونتون همسرتم چیزی گفت بگو من ماهی یکبار میام اگه دعوت کنید اونم مهمانم درحد سفره جمع کردن کمک میکنم 

بگو تو خونه ما کاری می‌کنی که من بکنم 

بیشترم برید بیرون تو خونه نباشید

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️