2777
2789
عنوان

چرا مادرشوهرم اینجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 55 پست
دیگه نمیخوام برم خونشون تا دعوت نکرده

افرین.از روز اول همونطور یاد بدی همونطور رفتار میکنن.مادر شوهر منم دلش ضعف معرفت برای دامادش که اونم دستشو گذاشت پوست گردو

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا مجبوری ظرف بشوری؟

ب خدا میترسم ازشون از نگاهاشون بعد اینکه میشوره میاد جلوم پاهاشو ماساژ میده با اخم بهم نگاه میکنه و حرف نمیزنه منم نگاش نمیکنم 

آخه من چ گناهی کردم هرسری برم ی بشقاب غذا بخورم سهم بقیه روهم بشورم کلی ظرف جمع میکنه

راستش من خودم دوست ندارم کسی بیاد خونه من ظرف بشوره و از هیچکس انتظار ندارم.مادرشوهرم خیلی جونه ولی نمیدونم چرا اینجوریه

افرین.از روز اول همونطور یاد بدی همونطور رفتار میکنن.مادر شوهر منم دلش ضعف معرفت برای دامادش که اونم ...

من خیلی ازشون اخم دیدم ولی ب خودم نگرفتم خودی تایپکمو پاشدن بدون من رفتن جشن منو نبردن تنهایی رفتم داخل ولی از این ب بعد میدونم چیکارکنم

ولی مطمعنم یه ماهم نرم دعوت نمیکنن نامزدم میگه خونه خودته دعوت چرا و..

ب خدا میترسم ازشون از نگاهاشون بعد اینکه میشوره میاد جلوم پاهاشو ماساژ میده با اخم بهم نگاه میکنه و ...

از نگاهش میترسی؟😏.این اولین اشتباهت ، نقطه ضعفت رو فهمیده 😏بزار نگات کنه تا چشاش در بیاد .اصلا چرا واسه غذا میری ، بعد غذا برو خونشون یا غذا رو بیرون بخورید .

از نگاهش میترسی؟😏.این اولین اشتباهت ، نقطه ضعفت رو فهمیده 😏بزار نگات کنه تا چشاش در بیاد .اصلا چرا ...

من نمیرم نامزدم میبره از این ب بعد یخوام بگم ماهی دوبار میلم خونتون ت بیشتر

افرین بهتون من زود ناراحت میشم از طرفم من نمیخوام دیگه رفتنی خونشون واسه ی ظرف کلی ظرف بشورم اینو چج ...

ببین 

یچیزی رو از من داشته باش

واسه حرف زدن با شوهرت 

مهربون باش ولی حرفتو بزن...خود خوری رو بذار کنار

عادت های اتمی و اثر مرکب
من نمیرم نامزدم میبره از این ب بعد یخوام بگم ماهی دوبار میلم خونتون ت بیشتر

میدونی دلیل رفتار بد مادرشوهرش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟

اینکه مطللومی نمیتونی حرفت. بگی از خودت دفاع کنی پررو باش از خودت دغ

فاع کن  

بذار دعوا بشه نترس تو برنده میشی نامزدت پشت تو درمیاد زن قوی تر از مادر هس

میدونی دلیل رفتار بد مادرشوهرش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟اینکه مطللومی نمیتونی حرفت. بگی از خودت دفاع کنی پررو باش ...

عزیزم چجوری از خودم دفاع کنم ب خدا انقدر کار میکنم اینبار قراره هیچ کاری نکنم از بس کار کردم ی بار نشورم اخم میکنه