2777
2789
عنوان

چت با فرد متاهل فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 2384 بازدید | 132 پست
والا از این مدل زنا متنفرم که به پر و پاچه مردای متاهل میپیچن نسلشون تموم شه به زن هم رحم نمیکنن اون ...

اره والاحسودی تاکی هیچوقت قانع داشته هامون نیستیم خداروشکرخداروشکرجایی زندگی میکنم که تاحالااینطورچیزانشنیدم به جزیکی دومورد

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما باید زن طرف میرید بهت چقدر تو خرابی

از اول دارم میخونم...تروخدا اینطوری حرف نزن...من بجای شما ترسیدم‌تو موقعیتش قرار بگیری

امام علی فرمودند اگر شب کسی رو در حال گناه دیدی صبح به همون چشم نگاهش نکن .شاید سحر توبه کرده باشه و تو ندیده باشی

شاید این خانوم‌لحنش جالب نباشه ولی درست نیست کسی که خودش داره اعتراف به اشتباهش میکنه و بهش اینطور میگی...

یه درصد فکر کن آدم خیلی ساده ایه

تصمیم میگیرم که تا وقتی که زنده ام غرق باشم...اما فقط وقتی که تو اعماق این دریا تو باشی❤️

😐بترس از کارما زمین خیلی گرده ی رو ی ازدواج میکنی شوهرت خواهر برادری با یکی چت میکنه اون روز ب این ...

اگه بار اولش بوده و واقعا خر بازی دراورده توبه کنه تکرار نکنه بخشیده میشه ولی تاوانم داره

یعنی واقعا این نفهمیده؟ شاید بچگی کرده خر شده

نمیبینی چقدریلکس حرف میزنه ازکجامعلوم خودش پاپیچ مرده نشده باشه

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
چرا فک میکنی نیستن شبیه این آدما؟اطرافمون پرشدن از متاهل هایی که عین انگل میچسبن به دیگران و عاشق هر ...

اینجور آدما زیاد هستن ولی این یه جوری اومده تاپیک زده جواب همرو میده منکه باورم نمیشه

چشم عسلیتونم 🥰🥰
اره والاحسودی تاکی هیچوقت قانع داشته هامون نیستیم خداروشکرخداروشکرجایی زندگی میکنم که تاحالااینطورچی ...

خداروشکر ، انشاءالله تا آخر خوشبخت باشین 

این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖

اصلا شماره ی تورو از کجا داشت چند سالته ؟منی که حتی شماره ی شوهرخواهرامو سیو ندارم

عزیزم شمارو مادرتون درست تربیت کرده 👌🏻❤️

الان هرچی بپرسی ی بهونه بنی اسرائیلی میاره 

ننه خراب😏

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

کسایی که میرن با مرد متاهل چت میکنن و خواهر برادری می‌دونن پس شوهراشونم خواهر برادر بقیه بدونن

حرف حققق

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥