2777
2789

جدی میگما

اصلا رفتار و اخلاق مردونه نداره

26 سالشه ولی عین بچه ها رفتار میکنه

اصن یه حرکتای بچگونه ای

به مامانم خیلی وابسته اس یهو با این سنش میره توی بغل مامانم میخوابه😐

کوچیکترین کاری بخواد انجام بده یا جایی بره از مامانم اجازه میگیره

سرهیچ کاری غرور و سیاست نداره

تاحالا دوست دخترم نداشته 

یعنی حتی رفتارش مردونه نیست ک بخواد هبچ دختری رو جذب کنه

عجیب نیست وافعا؟ 

ولی مهربون و خوش قلبه

واکنشش چیه وقتی دختر میبینه ؟ خوشش نمیاد ؟

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

ریش و سیبیل شون پرپشته؟

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچ رفتاری ندارهحتی ندیدم تاحالا ب هیچ دختری نگاه غیرمعقول داشته باشه عکس دختر لخت هم بزاری جلوش عاد ...

به پسر چی ؟ پسرو ببینه واکنشش چیه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

وا ینی پسری که بد اخلاص ببخشید صگ باشه خیلی مرده یا محل نزاره 

بیشتر پسرا مامانین، مهربون خوش قلبیم ربطی به جنسیت نداره

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
هیچ رفتاری ندارهحتی ندیدم تاحالا ب هیچ دختری نگاه غیرمعقول داشته باشه عکس دختر لخت هم بزاری جلوش عاد ...

برعکس داداش من ۱۸سالشه قربونش برم اصن دختر میبینع مات ومتحیر میشه دیگه جلو چشمشم نمیبینه😂

ولی بابا دلیل نمیشه که نکنه فلان باشه.. 

اگه واقعا اونجوری بود تو مدرسه بین رفیقاش به مشکل میخورد

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
وا ینی پسری که بد اخلاص ببخشید صگ باشه خیلی مرده یا محل نزاره بیشتر پسرا مامانین، مهربون خوش قلبیم ر ...

نمیگم باید سگ اخلاق باشه

ولی باید مرد باشه

رفتار مردونه داشته باشه 

داداشم هیچ رفتار حمایتگرانه و پشتیبانی نداره.