2777
2789
عنوان

چت با فرد متاهل فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 2434 بازدید | 132 پست
خب خودش گفت خواهر برادری قبول کردم

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

برو بمیر 

خواهر تمام متاهلین فامیل😂🔞

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا معلومه استارتر میخاره

چه هم افتخارمیکنه 

اصلاالن نمیتونه به کسی بگه مزاحمم میشه چون یه جای کارش میلنگه 

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
این قبول نمیکرد اون کونی میرفت بازم با بقیه

🤣🤣این قبول کرده که بشه عصای دستش تانره بابقییه🤣🤣

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
چه هم افتخارمیکنه اصلاالن نمیتونه به کسی بگه مزاحمم میشه چون یه جای کارش میلنگه

والا از این مدل زنا متنفرم که به پر و پاچه مردای متاهل میپیچن نسلشون تموم شه 

به زن هم رحم نمیکنن اون زن همجنس خودشه به همجنسش رحم نمیکنه ما زنا چقدر بدیم که هر چی می‌کشیم از خودمونه 

این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖

😐بترس از کارما زمین خیلی گرده ی رو ی ازدواج میکنی شوهرت خواهر برادری با یکی چت میکنه اون روز ب این خون سردی تاپیک نمیزنی ها همچین خشتک شوهرتون رو سرش پاپیون میکنی عکس اون دختره ام میای میذاری تو سایت میگی این خرابه ک باشوهرم چت کرده

منکه نه حرص میخورم نه باور میکنم

چرا فک میکنی نیستن شبیه این آدما؟اطرافمون پرشدن از متاهل هایی که عین انگل میچسبن به دیگران و عاشق هر ننه قمری میشن وولش میکنن و دوباره ازاول مثل اون اقا،و همینطور زنایی که یا عوضین و خونه خراب کن،یا ساده ن و فک میکنن جدی جدی خواهر برادرن و اینجوری میرینن تو زندگی بقیه