کسی از شما بوده ، من و یکی از فامیلا اصرار کرده و باهم چت میکردیم ولی بعد اینکه خانمش فهمید و گفت قطع کنید قطع کردم ولی اون هی اصرار میکنه چکار کنم منکه بلاکش کردم. و فحش دادم میترسم خیلی
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
😐بترس از کارما زمین خیلی گرده ی رو ی ازدواج میکنی شوهرت خواهر برادری با یکی چت میکنه اون روز ب این خون سردی تاپیک نمیزنی ها همچین خشتک شوهرتون رو سرش پاپیون میکنی عکس اون دختره ام میای میذاری تو سایت میگی این خرابه ک باشوهرم چت کرده
چرا فک میکنی نیستن شبیه این آدما؟اطرافمون پرشدن از متاهل هایی که عین انگل میچسبن به دیگران و عاشق هر ننه قمری میشن وولش میکنن و دوباره ازاول مثل اون اقا،و همینطور زنایی که یا عوضین و خونه خراب کن،یا ساده ن و فک میکنن جدی جدی خواهر برادرن و اینجوری میرینن تو زندگی بقیه