2777
2789

البته ک دیگ سنتی اون موقع با الان خیلی فرق کرده الان دختر و پسر با هم اسنا میشن اما زیر نظر خانواده 

من خودم نامزدم اقوامه دوستی از قبل نداشتیم 

امد خواستگاری منم قبول کردم 

اولای نامزدی خیلییی پشیمون بودم اصلا میخواسنم نامزدی بزنم به هم در این حد 

بعددیگاز ی طرفم اصلا نمیتونستم ب نامزدم بگم 

ی بار من با گریه ب مامانم و خالم گفتم ک نمیخوام میخوام بزنم بهم مامانم خیلی ناراحت شد 

دیگ گفت باهم حرف بزنین رفتیم باهاش صحبت کردم گفتم تو خیلی پسر خوبی هستی ولی من دوست ندارم واقعا خیلی خوبه نامزدم 

خیلی ناراحت شد گف ک اره من میمونمو هر کار میکنم دوسم داشه باشی قرار شد بریم مشاوره رفتیم 

و ی سری راهکار بهمون داد  درکل مفید بود

اما نمیدونم یهو چی شد من از این رو ب اون رو شدم 

اصلا انگار همچیییی عوض شد به حدی رسید ک الان براش میمیرم

در عجیب ترین جای تاریخ ایستاده ایم ‌‌؛ کاش کسی ما را بنویسد....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان عقد کردیم خیلیم همو دوست داریم 

درکل اختلاف نظر داریما ولی خب حلش میکنیم و باهم کنار میایم بعضی وقتا ی سری رفتاراشو میبینم ب خودم افتخار میکنم با این انتخابم 😅

در عجیب ترین جای تاریخ ایستاده ایم ‌‌؛ کاش کسی ما را بنویسد....

این هندونه دربسته رو به هر طریقی بخوای امتحان کنی مهم نیست مهم کال نبودنشه

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜