2777
2789
عنوان

کی میگ ازدواج سنتی بده اصلانم بد نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 38 پست
دقیقا برای منم همین شد یهم گفتن اینجور داره اونجور داره و فلان وسیله رو داره طلا پس انداز داره ماهم ...

پسرا و خانوادهاشون خیلی دروغ میگن که دخترو بدست بیارن باید پدرت و مرداتون میرفتن تحقیق 

حتی یسری پسرا مغازه اجاره میکنن ولی به خانواده ساده دختر میگن خریدم خانواده دختر هم ساده و نادان باور میکنن 

احقیق کنید اتفاقا درباره پسرا بیشتر تحقیق کنید 

طرفت خوبه وگرنه بعضی خاستگارای سنتی با حیله کلک دخترو بدست میارن بعد ازدواج گند شوهره در میاد

اره خب ما همو میشناختیم من روز اول ب نامزدم گفتم مهم ترین چیز برا من اخلاقه و صداقت و تعهد 

ما وضع مالیمونم متوسط در حد هم اصلا هیچ کدوم برتر نیستیم اصلا پول برام مهم نبود من 

در عجیب ترین جای تاریخ ایستاده ایم ‌‌؛ کاش کسی ما را بنویسد....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بدم میاد خانواده ها هنوز هیچی نشده درگیر بشن. دوست دارم اول خودم خوب بشناسمش بعدا رسمی بشه و پای ...

نظرتون محترمه 

ازدواج سنتی ای که شما میگی خیلی فرق میکنهازدواج سنتی بعضیا اینجوریه که پسر که میاد خواستگاری دختر حق ...

اره خیلی بده 

ن برا ما اصلا اینجوری نیس 

من همین الانم بگم نمیخوام و دلیل داشته باشم 

قطعا ب نطرم احترام میزارن 

ببین عزیزم دلیل بر این نیست که چون شما موفق شدید که مشکلات و حل کنید و الان خوبید همه ازدواج های سنت ...

درسته من منظورم ب اونایی بود ک کلا میگن خوب نیس اینجور ازدواج و دید منفی دارن بهش 

امیدورام همیشع همیشه همینجور بمونید برای هم منم اوایل فکر میکردم شوهرم خیلی خوبه ولی تازه فهمیدم چون ...

اره کلا باید این چیزا رو هم در نظر گرفت 

خب نامزد من ب نظر من خیلی اهمیت میده مثلا سر عقدمون تمام کارهایی ک گفتم و انجام داد در صورتی ک باباش با بعضیاشون مخالف بود مادر شوهرم زیاد دخالتی نداره 

حتی با پدرش بحثش شده بود ک حل شد خداروشکر