2777
2789
عنوان

داستانی که مو رو به تنم سیخ کرد🙄 دخترا لطفا به پسرا اعتماد نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 20327 بازدید | 302 پست
تو چه ساده ای دقیقا داری کاری که چند وقت پیش من انجام دادمو انجام میدی خواهرمنم دقیقا تو یه تاپیک رف ...

من در جایگاه قضاوت نیستم و نمیدونم چیشده ...اما همینقدر میدونم خوب نیست کسیو ناراحت کنیم و بهتره اگه کسی ناراحته از دلش دربیاریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا بیرون از تاپیک ببین ارزش داره وقت بذاری یا نه؟یه وقتایی اگه بیشتر بمونی بیشتر آلوده میشی بیا بیر ...

حق با شماست. 💚

ولی خیلی بده که یکی درخواست دوستی میده و کاری میکنه که در مورد موضوع پیش اومده ، " تو فضای خصوصی " باهاش حرف بزنی و یجورایی ازت حرف میکشه.

..... 

بعد بیاد اینجا تو فضای عمومی از همون ها حرف بزنه و بهت انگ هم بچسبونه و راست و دروغ رو با هم ترکیب کنه و .... 

یعنی حتی حرمت فضای خصوصی رو نگه نداشت و امانت داری نکرد ، در حالی که خودش درخواست دوستی داده بود. 

( اسکرین شات قسمتی از پیام ها رو هم گذاشتم ) 

کلا هم در حال جوسازی هستش که مثلا قضیه رو به نفع خودش تموم کنه. 

من در جایگاه قضاوت نیستم و نمیدونم چیشده ...اما همینقدر میدونم خوب نیست کسیو ناراحت کنیم و بهتره اگه ...

درسته عزیز ولی من بحث رو شروع نکردم که تموم کننده من باشم این همه کامنت گذاشت ب من گفت دروغگو ولی با شاتی که گذاشت خودش لو رفت چون ادعا میکرد راجب اون خانوم تاپیک نزده بود

میدونم به زودیم میاد برا من تاپیک میزنه چون کارش همینه یه نگاه به تاپیکاش بندازین متوجه میشید چه آدم مرضی هست

متاهل🩷🍃
حق با شماست. 💚ولی خیلی بده که یکی درخواست دوستی میده و کاری میکنه که در مورد موضوع پیش اومده ، " تو ...

😂به نفع من تموم شد حالا بسلامت

درضمن کار خوبی کردی شات گذاشتی😂😂😂😂

متاهل🩷🍃
حق با شماست. 💚ولی خیلی بده که یکی درخواست دوستی میده و کاری میکنه که در مورد موضوع پیش اومده ، " تو ...

هرچه کنی بخود کنی...به این حرف ایمان داشته باش دلت اروم میشه...

کی دروغگوعه حالا تاپیک خودت ترکید راجب اون تاپیک زده بودی😂

چقدر گیراییت پایینه. 

من که خودم گفتم در جواب دروغ های اون کاربر که برام تاپیک زده بود ، یه تاپیک زدم تا دقیق توضیح بدم که زود ترکید. 

تازه تاپیک های قبلیش رو ندیدی که یه مدت به خاطرش تعلیق شده بود ، تو که خیلی پیگیری برو از خودش بپرس. 

تو گفتی که درخواست دوستی از طرف من بوده.

من هم برات اسکرین شات گذاشتم. 

انقد بدم میاد ازونایی ک میان وسط تاپیک بقیه میگن دروغ و محاله و فلان 

خب اگه سرت بیاد باور می‌کنی ؟ بعد بقیه هم بهت میگن دروغگو میفهمی چ خبره 

اونایی ک باور ندارن از تاپیک برن بیرون 

میمیرن تو یک تاپیک عقده گشایی نکنن یا خنجال راه نندازن

..
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

آره اون دقیقا مال زمانی بود که به خاطر تاپیک های متعددش برای مدتی تعلیق شد. 

میدونی

تو راحت اومدی گفتی اون دختر حتما خودش هم دلش میخواسته وگرنه نمیفته دوباره با پسره. 

تو که اینقدر راحت بقیه رو متهم میکنی ، در حالی که از جزئیات خبر نداری و در مقام قضاوت هم نیستی ، دیگه چه انتظاری ازت میشه داشت؟؟؟ ☺️

مهم نی همین که اینقدر فشار خوردی و حرصی شدی برام کافیه

فشار رو نمیخورن. 

فقط و فقط از خودم ناراحت شدم که به کسی مثل تو اعتماد کردم و درخواست دوستیت رو پذیرفتم و باهات تو خصوصی حرف زدم ، در حالی که حتی شعور نداشتی امانت داری کنی. 

میشه داستانشو واسم بفرستی؟ میخام درس عبرت بگیرم که به پسرا اعتماد نکنم و دل نبندم

داستان رو که ندارم 

ولی بزن فیلم علف زار 

بر اساس اون اتفاق ساخته شده 

فکر کنم بزنی تجاوز در استخر پارتی اصفهان بیاره گوگل

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

آره اون دقیقا مال زمانی بود که به خاطر تاپیک های متعددش برای مدتی تعلیق شد. میدونیتو راحت اومدی گفتی ...

ببین من پدرم نظامیه کلی پرونده های این چنینی زیر دستش داره و دقیق میدونم چخبره 

دوما به تو ربطی داره؟!

پرونده تو بوده اینقدر فشار خوردی؟

متاهل🩷🍃