2777
2789

اول اینکه نمیدونم باید بیمارستان چیکار کنم گیج شدم کلا

دوم اینکه دکترم گفت اول شیاف میزنن و بعد اگه سقط نشه کورتاژ ... شنیدم سقط با شیاف خیلیی درد داره

قبلا تجربه سقط تو هشت هفتگی داشتم اینکه میگن از درد پری بیشتره کشکه من ک مردمو زنده شدم البته تو خونه سقط کردم ب دلیل ایست قلب ، اما این یکی یازده هفته و سه روزمه اینم متاسفانه توقف رشد و نداشتن ضربان 😭

دعام کنید 😭

متاسفم واقعا خدا بهت صبر بده به دلت ارامش بده عزیزم کاش اینبار بفرستی جنین شناسی شاید دلیلی داره 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش دکتراهستن انشااله بعدی سالم برسه به دستت

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

بد به دلت راه نده عزیزم ایشالا نی نی بعدی سالم و پربرکت باشه برات 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
متاسفم واقعا خدا بهت صبر بده به دلت ارامش بده عزیزم کاش اینبار بفرستی جنین شناسی شاید دلیلی داره

مرسی😔نمیدونم اخه هزینش خیلی زیاده ولی دکترم کفت دیگه اقدام نکن و قبل اقدام بعدی حتما ازمایش خون بدم

نمی‌دونم شاید اسپرم و تخمک کیفیت ندارن یا هورمون ها منظم نیستن 

برو پیج فلورا تاجیکی عالیه مطمئنا نتیجه میگیری 

توکل کن بخدا عزیزم 

سلامتی امام زمان و تعجیل فرج یه صلوات بفرست عزیزم🥰
چ کنم بار اوله اونجا سقط 😓

استرست طبیعیه دعابخون نگران نباش

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید