2777
2789
عنوان

تنفر از جاریم

202 بازدید | 9 پست

دیشب همینجوری با شوهرم نشسته بودیم که یهو حرف جاریم اومد وسط منم خیلی عصبی شدم و سر شوهرم غر زدمو کلا باهاش قهر کردم بدبخت شیفت شب بود با ناراحتی رف از خونه 

تقصیر من چیه خوشم نمیاد ازش متنفرم دلم نمیخاد ببینمش به شوهرم گفتم داداشتو خواستی ببینی بیرون از خونه چون من اونارو اینجا راه نمیدم اگرم پاشونو بزارن تو این خونه خودت میدونی و خودت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا ماهم سر اون ذلیل مرده بارها باهم دعوا کردیم چون حالم از قیافه مزخرفش بهم میخوره 

من که قطع رابطه کردم توی مهمونی ها هم عملا پشتمو میکنم بهش میشینم 

جاری من طوریه که کل خاندان شوهرم ازش متنفرن خاله هاش مادربزرگش ، مادرشوهرم حتی عروس خاله هاشم ازش متنفرن 

ولی تو مثل گذشته ما رفتار نکن تو مجازی انفالو کن کلا حرفشو تو خونه نزن من بارها فشارم به خاطرش رفته رو ۱۵ ! 

ارزششو نداره به خاطر یه دوهزاری خودتو اذیت کنی 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

دقیقا ماهم سر اون ذلیل مرده بارها باهم دعوا کردیم چون حالم از قیافه مزخرفش بهم میخوره من که قطع رابط ...

بخدا هرچی کم محلی میکنم بهش انگار بی فایدس خیلی پرروئه بدیش اینه که جلو مادرشوهرمو شوهرم چنان خوب رفتار میکنه ولی.پشت سر اونا رفتارای شیطانیش نمایان میشه

بخدا هرچی کم محلی میکنم بهش انگار بی فایدس خیلی پرروئه بدیش اینه که جلو مادرشوهرمو شوهرم چنان خوب رف ...

دقیقا عین جاری من ، کافیه تنها گیرم بیاره زر زر کنه رفت و امدتو کم کن خونه مادرشوهرتم وقتایی برو که اون نباشه ذهن خودتم قوی کن با دیدنش اعصابت بهم نریزه ضعیف نباش هر چند من خودم ازش انرژی منفی میگیرم ولی خب نسبت به گذشته بهتر شدم نمیزارم اعصابمو خورد کنه

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚