2777
2789
عنوان

شوهر کردم بچه دار شدم سه تا

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 71 پست
و اما من میگم انسان بودن به اینا نیست این رشد فردی و شخصی هست نه انسان بودن انسان یه لبخند مهربون دا ...

دقیقا 👌👌👌

وگرنه گاو و گوسفند هم در حد فهم خودشون به فکر خودشونن. گوسفند فهمش در حد آخورشه. حالا آدمی که فقط به فکر خودشه، اونم فرق زیادی نداره.

خونه و ماشین و تفریحات لاکچری و پولدار بودن و....

انسان به داشتن این چیزا انسان نیست. انسان واقعی وقتی می‌دونه هرجایی از دنیا ظلم هست، غصه میخوره حتی اگر خودش غرق نعمت باشه. انسان واقعی وقتی بدونه همسایه ش گشنه س، دلش نمیاد غذای چرب و نرم بخوره. و و و...

بهتون بر نخوره منظور اسی این بود ک خودتو با ارزش ببینی و برا رسیدن به بهترین جای ممکن هنوزم دیر نیسب ...

بحث بد برداشت کردن نیست

از انسانیت حرف زدن

یه انسان طوری صحبت میکنه که به دل بشینه و اثرگزار باشه

نصیحت و خیر خواهی که یه سریا بهشون بربخوره و بد برداشت بشه چه سودی داره؟!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

احتمالا تو توی شرایطی ب دنیا اومدی ک اکثر چیزا برات مهیا بوده ک تونستی قدمی برداری و دانای جهان بشیا ...

من خداروشکر می‌کنم بابت داشته هام 

متاسفانه ما جهان سومیم و همینه که شما میگید ای کاش همه بیدار شن … 

ولی بالاخره پدری که دخترش و محدود میکنه میمیره و دخترش مادر میشه پس اون چرا فرهنگ غلط و ترویج میده ؟ 

هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺 
من دلم نمیخواد موفقیتم و تو سایتی که پر از انسان حسوده جار بزنم و از نظر من این دنیا انقدری بزرگه که ...

برو بچه جان 

اول تایپیکهای کنکوریتو حذف میکردی بعد میومدی اینجا چاخان کنی 

تو به تاپیکت ملاس یازدهمی 

تو یکی دنبال دوست پسری 

تو یکی دیگه همسرتو یک ساله ندیدی داره از خارج میاد 

و تو این تاپیک همین الان جلو چشم همه گفتی مجردی ازدواج نکردی 

بازم بگم یا بسته ؟؟؟ 

در ضمن رویات قشنگه حتی اگه دست نیافتنی هم باشه درامد میلیاردی 

دقیقا 👌👌👌وگرنه گاو و گوسفند هم در حد فهم خودشون به فکر خودشونن. گوسفند فهمش در حد آخورشه. حالا آد ...

دوست عزیز و محترم غصه خوردن مشکلی حل میکنه ؟  مادرم در جریان نیست و دلم نخواسته به کسی بگم و جار بزنم ولی من هر ماه ۱۰ درصد حقوقم و اختصاص میدم به بهزیستی 🤍

هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺 
دوستان اکثر تاپیکاش خوندم و همه هم از زبان خودشن و مشاور هم نیست ایشون یه عدد عقده ایه دروغگو عه

دقیقا و دروغ گوها هم باید رسوا بشن 

@niniyar_1    

کاربرها رو سرکار گذاشته رسما 

یه جا کلاس یازدهمه 

یه جا ازدواج کرده 

الانم میگه مجرده 

برو بچه جان اول تایپیکهای کنکوریتو حذف میکردی بعد میومدی اینجا چاخان کنی تو به تاپیکت ملاس یازدهمی ت ...

وقتت و هدر دادی سر تاپیکام ؟ 

اوکی من یه روانی

بهت تبریک میگم تو وقتت و هدر دادی سر خوندن تاپیکای یه روانی 😊 

در ضمن من مشاورم از زبان بچه هام پرسیدم دوست داشتی باور کن نکردی هم اهمیت نداره