2777
2789
عنوان

شوهر کردم بچه دار شدم سه تا

1056 بازدید | 71 پست

دوستان عزیزم 

شوهر کردن هنر نیست 

زاییدن افتخار نیست 

این کار ها رو گاو و گوسفند هم بلدن 

تو تو زندگیت کاری کن که قبل مرگت با خودت بگی یک حداقل یک کار انسانی انجام دادم 

خدایا شکرت که اشرف مخلوقات بودنم و تو دنیا ثابت کردم 

الان احتمالا سوال خانومای محترم این سایت اینه که هنر و افتخار در چیست : 

تو ارزشت کمتر از این نیست که 

تو زندگیت دکتر صدات نکنن 

بهترین نقطه جهان زندگی نکنی 

بهترین خونه و ماشین رو نداشته باشی 

تفریحات لاکچری نری

سینما و کنسرت و تئاتر و هنر رو از خودت نگیری 

باشگاه نری و بدن ایده آلت و نسازی

بابا لعنتی خدا بهت داده ببینش : چهار ستون بدنت سالمه داری نفس میکشی برو به دل جنگل و خدا رو ببین که چجوری درختا رو آفریده فقط برای اینکه تو نفس بکشی و به اهدافت برسی 

نگا نکن پول نداری تحصیلات نداری خب شروع کن از همین لحظه درس بخون کتاب بخون کار کن پولدار شو 

اره جانم همینه …

تو حقت این نیست که افسوس زندگی دیگران و بخوری 

گاو و گوسفند نباشیم ….  

هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺 

منی که مریضم ارزش سلامتی آدمو میفهمم تن همتون سالم

بی ربط بود ولی تا نوشتی چهار ستون بدن.... ...

روز امتحان پشت برگه ام نوشتم بزار رک و رو راست بگم دیشب رفته بودیم امامزاده صالح دوتایی و تا صبح عشق حال کردیم  وقت نکردم بخونم با تعجب دیدم که بهم ۲۰ داده ده سال بعد دیدمش گفتم اون بیستی که اونشب بهم دادی خیلی خوب بود عکس بچمو بهش نشون دادم و گفت این مو ها را کجا سفید کردی ؟ خواستم بهش بگم اونشب خبری از امامزاده صالح دوتایی نبود فقط هوا سرد بود :))) 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

👌👌

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
تو ارزش اینه انسان باشی و به دیگران که شرایطتشون متفاوته توهین نکنی ....

توهین نبود خیلیممممم عالی گفتن

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
منی که مریضم ارزش سلامتی آدمو میفهمم تن همتون سالمبی ربط بود ولی تا نوشتی چهار ستون بدن.... ...

ایشالا سلامتیت رو بدست بیاری عزیزم خیلیا بدون دست و پا قهرمان المپیک شدن تو که وضعت بدتر نیست ! نمیخواد حالا قهرمان المپیک شی ولی قهرمان زندگی خودت باش 

هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺 

و اما من میگم انسان بودن به اینا نیست این رشد فردی و شخصی هست نه انسان بودن انسان یه لبخند مهربون داره یه دل اندازه درسا به همه کنک می کنه عاشق بچه هاست بین افراد و نژاد فرق نمیذاره باعث میشه دنیا جای بهتری بشه نه فقط زندگی خودش😘

همه ی حرفاتون خوب،فقط طرز گفتارتون بده 

گاو و گوسفند نباشیم یعنی؟محترمانه تر هم میتونیم حرفای قشنگ و منطقی بزنیم

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....