2777
2789
عنوان

شوهر کردم بچه دار شدم سه تا

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 71 پست
طرزنوشتنت به آدم برمیخوره ازخودت نوشتی

بالاخره باید یه جایی بهت بر بخوره که شروع کنی و بسازی 

هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین تو اگه شوهر نمیکردی سه تا نمی اوردی فک میکزدی دنیا به اخر زسیده.حالا تلاش کن ایشالا به هدفات می ...

من نه شوهر دارم نه فرزند 

هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺 
توهین نبود خیلیممممم عالی گفتن

ایشون دارن به خانمهایی که سه تا بچه دارن میگن گاو و گوسفند هم همین شرایط رو داره احتمالا برای شما این صحبت ها عادیه ....

هرچی آرزوی خوب مال تو 

بهتون بر نخوره منظور اسی این بود ک خودتو با ارزش ببینی و برا رسیدن به بهترین جای ممکن هنوزم دیر نیس

بد برداشت نکنین

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

افکار خودت برای خودت 

افکار و نظراتت رو برای خودت نگه دار و فکر نکن همه نظرات تو درسته و همه چیزهایی که نوشتی میتونه برای همه اجرایی بشه. لطفا گاو نباشیم. 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
الان شما خیلی انسان بودی که به یه سریا توهین کردی!

به کسی توهین نکردم مادر بودن خیلی فرق داره با زاییدن اگه مادری دمت گرم ولی اگه زاییدی و بچت تو مهد و پیش پرستار بزرگ شده … از گاو هم کمتری 

عزیزم من دارم کلی میگم 

ما اشرف مخلوقاتیم چرا باید زاد و ولد که یک کرامت انسانیه به گاو و گوسفند شبیه شه؟ روح خدا در ما دمیده شده در اون موجودی که از بطن ما زاده میشه

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
بهتون بر نخوره منظور اسی این بود ک خودتو با ارزش ببینی و برا رسیدن به بهترین جای ممکن هنوزم دیر نیسب ...

عزیزدل حرف و صاحبش میگیره 

این دوستان همیشه میخوان گارد بگیرن 

خب بزار بگیرن 

من و شما که میفهمیم و در نهایت با عشق میمیریم 

دمت گرم که گرفتی منظورم و 

ایشون دارن به خانمهایی که سه تا بچه دارن میگن گاو و گوسفند هم همین شرایط رو داره احتمالا برای شما ای ...

الان شما حرفت توهینه.ینی چی عادیه؟؟؟؟؟

شما جنبه نداری ی حرف بشنوی نیا تاپیک لازم نیس بی احترامی کنی

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
ازادمهای تندروهستی،که به شوهرت مجال حرف زدن وفکرکردن نمیدی.حرف. حرف خودته،بیچارش کردی مشخصه،وای بچه ...

نه بچه دارم نه شوهر