2777
2789
عنوان

شوهر کردم بچه دار شدم سه تا

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 71 پست
به کسی توهین نکردم مادر بودن خیلی فرق داره با زاییدن اگه مادری دمت گرم ولی اگه زاییدی و بچت تو مهد و ...

بنظر من آدمی که تحصیل کرده ست و همنوع دوسته هیچ وقت اینجوری صحبت نمیکنه

انسان واقعی انسانیه که به ادما تو هر جایگاهی که هستن با ادب صحبت کنه، شما یه نصیحت کردی منم یه نصیحت به شما میکنم حتی اگه میخوای کسیو بیدار کنی و نیت خیری داری طوری صحبت کن به دل بشینه

من فارغ تحصیل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هستم ۵ سال سابقه کار تو وزارت بهداشت دارم و رسمی بودم

اما بخاطر بچه هام استعفا دادم

همکلاسیم اما شرایطشو داشت بچه هاشو مادر محترمشون نگه داشت و در زمینه کاری پیشرفت کرد

من و اون هر دو جایگاه خودمونو داریم 

خیلی هاهم تلاش میکنن اما به جایی نمیرسن از هیچ نظر اوناهم بسیااار قابل احترامن و دمشون گرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

احتمالا تو توی شرایطی ب دنیا اومدی ک اکثر چیزا برات مهیا بوده ک تونستی قدمی برداری و دانای جهان بشی

از اون پایینا خبر نداری از ی مشت ادم مضخرف مغز زنگزده خبر نداری ک حتی تحصیلم حق دختر نمیدونن با20 سال سن اجازه بیرون رفتن نمیدن مرد سالاریه پسراشونو با همین دیدگاه بزرگ میکننو گند میزنن ب جامعه اونوقته تا اخر عمرتم بدویی دنبال فرهنگ باز ب نصفشم نمیرسی 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
ایشالا سلامتیت رو بدست بیاری عزیزم خیلیا بدون دست و پا قهرمان المپیک شدن تو که وضعت بدتر نیست ! نمیخ ...

خونه و زندگی لاکچری ک شما میگیدهمینطور الکی ب دست نمیاد با درس خوندن. ....باید سالها تلاش کنی ب دست بیاریش .این جمله ها رو باید ب بچه ها  بگی ک اویزه گوششون بشه ما دیگه کارمون ازین حرفها گذشته 

یک عدد فمنیست به روایت تصویر

چه ربطی به فمینستا دارع خواهشاً این شیرین عقلیو به فمینستا ربط ندین این کلن مثله این ک با فرزند آوری تشکیل خانواده مشکل داره ی فمینست نمیگه شوهر نکنید یا اگه بچه میارین ینی گاو و گوسفندین فقد به شما یاد میده از حقتونو نگذرین و هرجا آدم زورگو دیدین پیروی نکنین مثل  مردای مرد سالار.

استارتر جواب همه رو داد الا این کامنت

من دلم نمیخواد موفقیتم و تو سایتی که پر از انسان حسوده جار بزنم و از نظر من این دنیا انقدری بزرگه که تو هر چقدر بیشتر به موفقیت برسی خودتو کوچک تر میبینی 🤍 

ولی برای شما جهان سومی عزیز : 

من بهترین رشته در بهترین دانشگاه ایران در حال تحصیل هستم از ۱۸ سالگی دنبال شغل با شرف بودم و در آمدم میلیاردیه الان بهترین خونه و ماشین و دارم و با پول خودم هم خریدم نه ددی 

هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺 

اسی بهتره تاپیکو ببندی ک بعضیا روی خوشونو و ادبشونو بیش از این نشون ندن و شئونات خانوادگیشونو نیارن پایین

ببند عزیزم ببند

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
من دلم نمیخواد موفقیتم و تو سایتی که پر از انسان حسوده جار بزنم و از نظر من این دنیا انقدری بزرگه که ...

احسنت بهت👏

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
دوستان این بچه یه کنکوریه و کل تاپیکاشم درمورد دوست پسر دختر نماشه ارزش حرص خوردن نداره متفرق شین

من تاپیک هام خیلی متفاوتن عزیزم چون من مشاور هستم و از زبان شاگرد های عزیزم میپرسم تا نظر عموم رو بدونم … 

اگه باز هم می‌خواد اینجوری فکر کنی اوکی … شما صاحب اختیارید 

هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺 
اسی بهتره تاپیکو ببندی ک بعضیا روی خوشونو و ادبشونو بیش از این نشون ندن و شئونات خانوادگیشونو نیارن ...

بزار عقده هاشونو خالی کنن 🤍

بزار عقده هاشونو خالی کنن 🤍

ن ن ولش زشته بذا بذا یکم ابرو و فرهنگ براشون بمونه ببندی بهتره

موفقیت در شوهر داشتنه ؟ شوهر چیکار می‌خواد برام کنه ؟ خودم بهترین رشته دارم تحصیل می‌کنم در آمد دارم ...

خدا بهت بیشتر بده ولی حق اینو نداری ب شعور ما مادرا توهین کنی سرت تو زندگی خودت باشه درس زندگی ب ماها نده.  هرکسی خوشبختی رو تو ی چیزی میبینه ...

چه ربطی به فمینستا دارع خواهشاً این شیرین عقلیو به فمینستا ربط ندین این کلن مثله این ک با فرزند آوری ...

احتمالا یه شاخه از فمنیسته که فصل ۵‌ش که میگه مثل مردا باش زاییدن و مادری و تشکیل خانواده نذار جلو پیششششششرفتتو بگیره...پیشششششرفت...