2777
2789

چند روز پیش من یه سفارش آنلاین دادم

یکی دو روز بعد پشتیبانی زنگ زد گفت موجود نداریم شماره کارت بده پولتو برگردونم

بعد امشب دوباره زنگ زدم میگم چرا هنوز نزدید

میگه فردا

بار چندمشه که میگه؟

سوم

میگم شما اون دفه هم همینا گفتی

میگه باید حسابدارمون بیاد

میگم اگه پستم میکردی برا من تا الان میومد حسابدار شما کجاس که بعد ۵ روز نیومده

میگه حالا باید بیاد دیگه

میگم اگه تا فردا ریختید ریختید  نریختید جور دیگه برخورد میکنم

میگه باشه😐

میگه باشه

وای خدایا

نه تنها بلد نیس عذرخواهی کنه پرروبازی هم درمیاره

الان از کجا من باید زنگ بزنم شکایتشو کنم

باسلام و اینا هم نبوده  یه سایت اینترنتی تو ترب پیداش کردم

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو همون ترب

واقعا؟ یعنی اونم پیگیری میکنه؟ فک کردم فقط معرفه

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

خیلی اسکلی.توی ترب گزارشش رو رد کن

خیلی ممنونم از راهنماییت عزیزم ولی میتونستی بهترم بگی