2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرم با توجه به رفتار همسرتون 

بهتره که با یه روانشناس خیلی خوب مشورت کنید و راحت هم دوباره ارتباط نگیرید 

چون طبق گفته اتون ایشون خودشون پیشنهاد ترک منزل بهتون داده 

حتی اگر قصد برگشت هم دارید 

به صورت ناز و به قولی نخ دادن رابطه را نگه دارید و اینطور نباشه که فکر کنه همسرتون برای خودش راحت هروقت بخواد بهتون پیشنهاد رفتن مبگیده و هروقتم بخواد شما به راحتی برمیگردید

قصدش از پیام و ارتباط دوباره،  حواست باشه بخشیدن مهریه نباشه 

اگر همچین چیزی گفت 

من باشم میگم با توجه به رفتار و عملکردت باید یه چیزی هم به مهریه ام اضافه کنی و حداقل خونه را به نامم کنی تا من برگردم و... 

نه اینکه یوقت مهریه ات راببخشی ها 🥲

قصدش از پیام و ارتباط دوباره، حواست باشه بخشیدن مهریه نباشه اگر همچین چیزی گفت من باشم میگم با توجه ...

نه عزیزم میگه نصفشو ببخش جدا بشیم من قبول نکردم

تاپیگاتو خوندمهدفش اینه طلاقت بدهالانم پیام میپه گیرش مهریه نفقه س

خب چطور باهاش رفتار کنم به غلط کردن بیوفته منی که از خوشگلی هیچ ایرادی ندارم گیر داره به یه زن مطلقه

خب چطور باهاش رفتار کنم به غلط کردن بیوفته منی که از خوشگلی هیچ ایرادی ندارم گیر داره به یه زن مطلقه

ربطی به زشتی خوشگلی نداره

لیاقت نداره مادر بچه هاش بالاسرضون نگه ‌داره

تصمیمشو گرفته

اختلاف اصلی سر چی بود؟

خانوادش باید بزنن تو گوشش بچه هاض نگه ندارن بگن برو دنبال زنت که انگار اونا هم بی شعورن

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

ربطی به زشتی خوشگلی ندارهلیاقت نداره مادر بچه هاش بالاسرضون نگه ‌دارهتصمیمشو گرفتهاختلاف اصلی سر چی ...

اره دیگه خانواده هم اینقدر بی حیایی داره ازش میترسن