2777
2789
اخلاقیت خوبه ولی نگاه به عکسش میکنم تصور که میکنم باهم بریم جایی خجالت میکشم بگم شوهرمهالبته بگم خیل ...

خب اگه اینطور نه وقت خودتو بگیر نه وقت اوشونو 😁

به حرف بقیه نگاه نکن که میگن خوبه ازدواج کن یا ممکنه بگی شوهرمه بگن خوب نیست خجالت بکشی ازدواج نکن

اول به دل خودت رجوع کن بحث یه عمر زندگیه درسته همه چیز ظاهر نیست ولی مهمه در کنارش موضوعات مهم تریم هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو ریش بزاره

اتفاقا ریش خیلی دوست دارم 

خودش ته ریش داره 

اما مشکل بینی گوشتی و خط خنده زیاددد و افتادگی پلک و افتادگی ابرو و پیشانی بلندش هست

رنگ پوشت صورتش هم به قرمزی میزنه

این جلو موهاش کم پشته یکی دوسال دیگه کچل میشه به خدا مامانم میگه طرف پزشکه طرف مشاور هم هست پولداره ...

نه که نداره یا اعتماد به نفس بالایی داره، یا میگه همینی که هست 

شوهر من خیالش راحته که زن گرفته ، اصلا واسش مهم نیست 

آنقدر چااااااق شده ، بهش میگم برو باشگاه میگه حال ندارم 

بعد ۲ ساعت تو گوشیشه

اگر به دلت نیست قبول نکن، چون بعدش بدتر هم میشه 

با دوست پسرم دو سال دوستم اوایل خیلی عاشقم بود اما رفته رفته سرد شد. تازه دانشگاهشو تموم کرده هرچی و ...

جداشو فقط عمرت تلف میشه باهاش معلومه تو رو فقط برای سرگرمی میخواد

چهره خوشگل عادی میشه ولی کسی که به دلت نشینه هیچوقت عادی نمیشه!! 

این نکته خیلی مهمیه واقعا، باااید حداقل به دل خودت بشینه که کنارش حس بد پیدا نکنی

اونم گناه داره اگه بعدا بخاطر ظاهرش ازش سرد بشی

پس خوب فکر کن و بعد تصمیم بگیر

چهره خوشگل عادی میشه ولی کسی که به دلت نشینه هیچوقت عادی نمیشه!! این نکته خیلی مهمیه واقعا، باااید ح ...

میدونی من هنوز ۱۹ سالمه خواستگار ها و م قعیت های خیلی خوبی دارم همشو مثل ایشون یه ایرادی داره ولی😭😭😭😭همشون شغلشون عالی الان بین ۴ تا گزینه موندم مهندس وکیل پرستار دکتر ولی هر ۴ تا چهره حال به هم زن دارن 🤢واقعا حتی نمیتونم دو دقیقه نگاشون کنم

میگم بزار موقعیت های زیادی هست هنوز چهرم خوبه درسم رو هم که ادامه میدم . مامانم هم می‌ترسه اینارو از دست بدم . بدتر هاش نصیبم شن

شغلش چیه؟

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
با دوست پسرم دو سال دوستم اوایل خیلی عاشقم بود اما رفته رفته سرد شد. تازه دانشگاهشو تموم کرده هرچی و ...

متاسفم ولی این پسر ذره ای عاشقت نیست 

میخای عمرت تلف بشه؟ 

ولش کن بره مامانشو بغل کنه بچه ننه