2777
2789
اگه اول کاری حتی یه ذره هم جذبش نشدی بی خیالش شو

اخلاقیت خوبه ولی نگاه به عکسش میکنم تصور که میکنم باهم بریم جایی خجالت میکشم بگم شوهرمه

البته بگم خیلیا گفتن چهرش متوسطه بد نیس ولی من به دلم نمیشینه

اره منم گفتم یه مدت همو بشناسیم شاید برای اندامش گفتم برو باشگاه ولی چهره رو چی کار کنممم

میدونه من مجردیم‌عاشقذیکی شدم‌خا ک برسرم‌،عین کشک لیس زده بود 😐 همه میگفتن‌چیه ولی من دوسش داشتم ،اگه علاقه پیداکنی چهرش برات عادی میشه

وَ هیچڪَص بَࢪآیَـم او نَشُـد-🖤🪽️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر خوبه قبول کن شوهر من خیلی خوش اندام بود و لاغر همین که عروسی کردیم چاق شد و موهاش ریختالان میگم ...

این جلو موهاش کم پشته یکی دوسال دیگه کچل میشه به خدا 

مامانم میگه طرف پزشکه طرف مشاور هم هست پولداره یدونه پول کاشت مو رو نداره یعنی 

با دوست پسرم دو سال دوستم اوایل خیلی عاشقم بود اما رفته رفته سرد شد. تازه دانشگاهشو تموم کرده هرچی ولی اصلا دونبال کار نمیره هربار به بهونه هلی مختلف میپیچونه دوره یا حقوقش کمه حس میکنم تن پروره😕

از یه طرفم به شدت بچه ننه است جتی شده بخاطر مادرش منو بلاک کرده مادرش الویتشه حتی بارها شده گفته من چرا زن بگیرم وقتی مادرم میتونم بغل کنم و هیچکس مثل مادر نمیشه . و اهل سیگار هم هست بارها قول داده ترک کنه اما تا مشکی براش پیش میاد میره سمت سیگار  . خیلی هم اهل گیم بازی است کل زندگیش ps4. اوایل قول ازدواج داده بود اما این اخریاش میگه نمیتونم بهت قول بدم که باهات ازدواج کنم دوستان چیکار کنم بهش وابسته ام جداشم؟

۲۳ سالمه 

چی بگم والا اره فعلا قرار شده چند ماه حرف بزنیم

سلام چهره طرف مهمه که به دلت بشینه یا لااقل واست عادی باشه

شما الان که میگه اصلا به دلم نمیشینه پس فردا چهره بچه هاتو چیکار میکنی؟؟

ژنتیک پدرو مادر خیلی تاثیر داره رو بچه ها