2777
2789
پزشک و مشاور

من قیافه زیاد واسم مهم نیس

همین اخلاق و موقعیت و علاقش مهم تره 

اگه یکم به دلت میشینه رد نکن ولی خب اگه اصلا خوشت نمیاد  ازش دلیلی نداره قبول کنی سنت خیلی کمه

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

تو قراره یه عمر سرتو با این ادم رو یه بالشت بزاری

قراره شبانه روز ببینیش، پس به حرف هیچکس اهمیت نده 

موقعیت و شغل خوب مهمه اما از اون مهمتر اینه که از طرفت خوشت بیاد 

اگه روت نشه اونو با خدت ببری جمع دوستات یا بیرون خجالت بکشی، چه معنی میده این تعهد و ازدواج؟ حتی به اونم حس بد القا میشه و زندگی جفتتون نابود میشه

سنی نداری هنوز کلیییی موقعیت خوب میتونی داشته باشی

اصلا نگران نباش و به اجبار بقیه قبول نکن صرفا بخاطر موقعیت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره منم گفتم یه مدت همو بشناسیم شاید برای اندامش گفتم برو باشگاه ولی چهره رو چی کار کنممم

شاید اونم برات عادی بشه 

از کجا معلوم البته اگه آدم خوبی باشه و اخلاق خوبی داشته باشه

هیچکی ۱۰۰ در ۱۰۰ و کامل نیست 

ممکنه ی نفر بیاد قیافه داشته باشه ولی اخلاق یا مادی خوب نباشه

تهش هیچی نیست باور کن....
با دوست پسرم دو سال دوستم اوایل خیلی عاشقم بود اما رفته رفته سرد شد. تازه دانشگاهشو تموم کرده هرچی و ...

عمرتو داری با احساسات اشتباهت هدر و تلف میکنی...فقط همین...مطمین باش خییییلی هم تن پرور و بی ثبات هست

محبت ایدز نداره....بکنید😉🤪👍