2777
2789
عنوان

مادر نامزدم هعی داره وقت تلف میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 51 پست

عزیزم پسری ک آنقدر تحت حرف و سلطه مادر رو حذف کن

گور بابای حرف مردم

دو روز میگن یادشون میره

ما 14سال دهنمون صاف شد کو مردم

هر روز دعوا

مادرش و پدرش نزاشتن بفهمم متاهلی یعنی چی

حسرت ی نوازش بدلمه

بخاطر اونا میگه بیا طلاق بگیریم

اصلا با این مرد زندگی نکن 

خودت کات کن

مادره داره تحقیرم میکنه از حالا بفهم دوروز دیگه هر بلایی سرت بیا  میگه من ک گفتم شناخت بیشتر بعدم انگار خودتو قالب کردی اذیتت میکنه

خودتو بدبخت نکن 

خودت بگو به این نتیجه رسیدم با ی آدم مستقل ک بتونه رو پای خودش وایسه و احترام به دوطرف و بلد باشه و بتونم روش حساب کنم نیاز دارم نه ی وابسته ک معلوم نیست لباس تنشم سلیقه خودشه یا مادرش

تحقیرش کن و ردش کن

ببین این بدبخت میکنه

تو رو خدا زن این بی وجدان نشو 

مردم فقط خودشونو میبینن

مشخصه راضی به ازدواج نیستنوگرنه بیشتر از این دختر لطمه میبینه

این هم ممکنه ولی اگر راضی نبودن تمام میکردند چون هر چه دوران بیشتری بگذره مخارج بیشتری گردنشون هست همین رفت و آمدها خریدهای کوچک 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما چیکار کردید؟

بابام گفت بله مارو بخیر و شمارو به سلامت

حرف زدین پاش وایسید...

مادرشوهرم هم قبول نکرد....

مامان منم فکر همین استارتر رو داشت اونقدر تو اون دو روز غصه خورد راهی بیمارستان شد که اسم گذاشته شد روت ما صیغه محرمیت برا آشنایی داشتیم... این اتفاقات دو روز قبل عقد افتاد... خلاصه بابام به خاطر مامانم رضایت داد چون حالش خیلی بد بود...

+ مشکل زنیکه بیشعور این بود چرا رفتن خرید سلیقه دختر منو در نظر نگرفتن.... 2 سال بعد عقد هم هم آشغال خون به جیگرم کرد... از دستش افسرده شدم... از بس تو خانواده آروم و بی حاشیه ای بزرگ شده بودم بلد نبودم با ادمهای عفریته و عوضی چطور تا کنم... تا اخرین روز قبل عروسیمون که ماه عسل بودیم زهرش رو ریخت تا زندگیمون پا نگیره ... تازه تازه یاد گرفتم که سگ محلش کنم به این آدما هرچی بیشتر محبت کنی هر چی بیشتر احترام بذاری یاغی تر میشن

تا عمر دارم نمی بخشمش هر روز هم به همسرم می گم زنده ام فقط بدبختی خواهرزاده ها و مامان و خواهرت رو به چشم ببینم بعدش دیگه آرزویی ندارم... 

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

این هم ممکنه ولی اگر راضی نبودن تمام میکردند چون هر چه دوران بیشتری بگذره مخارج بیشتری گردنشون هست ه ...

من حس میکنم راضی نیست نامزدم میگه من همش باید التماس کنم بیان حرف بزنن یعنی چی این؟یعنی راضی نیستن منم بهش گفتم همونقدری که تو باید راضیی باشی خانواده اتم مهمه راضی باشن اگه نیستن هرچه زودتر تموم بشه بهتره که بیشتر از این آبروی من نره

این هم ممکنه ولی اگر راضی نبودن تمام میکردند چون هر چه دوران بیشتری بگذره مخارج بیشتری گردنشون هست ه ...

تجربه قبلی من این بود

خواستگارم مایل به ازدواج بود ولی خانوادش مخالف بودن

بخاطر همین رابطه یک سال ادامه پیدا کرد

ک من متوجه شدم خانوادش مخالفن تموم کردم

بابام گفت بله مارو بخیر و شمارو به سلامتحرف زدین پاش وایسید...مادرشوهرم هم قبول نکرد....مامان منم فک ...

😔😔😔😔😔

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من حس میکنم راضی نیست نامزدم میگه من همش باید التماس کنم بیان حرف بزنن یعنی چی این؟یعنی راضی نیستن م ...

چقدر عجیب شد داستان به مادرت بگو باهاشون صحبت کنه 

یا خودت باز به نامزدت بگو تا فلان تاریخ تکلیف روشن کن 

نشد دیگه چیزی بین ما نیست 

من حس میکنم راضی نیست نامزدم میگه من همش باید التماس کنم بیان حرف بزنن یعنی چی این؟یعنی راضی نیستن م ...

بخدا مثل خواهرمی من ک اینجا نمیشناسمت بخوام بد راهنماییت کنم

ولی خانواده خیلی مهمه

تو لیاقتت اینه عروس خانواده ای بشی ک دوستت داشته باشن احترامتو نگه دارن

زنی ک از الان اینجوری رفتار میکنی وارد زندگی بشی بیشتر ازارت میده

تجربه قبلی من این بودخواستگارم مایل به ازدواج بود ولی خانوادش مخالف بودنبخاطر همین رابطه یک سال ادام ...

بعد میگن اگر پسر راضی باشه دنیا را به هم میدوزه بنظرم 

خانواده خیلی مهم هستند عاشق ترین هم که باشی مخالف باشه سنگ اندازی میکنند 

من فکر کردم طبق توضیح اولیه استارتر مادرش از سر فهم و کمالات میخواد شناخت بیشتر باشه

بابات با نامزدت حرف بزنه بگو دیگه نیا تا رسمی بشهواقعا دارن با ابرو بازی میکنن

بخدا اسمم افتاده سر زبون همه ی همسایه ها آوم تو محل زندگیم بد نام باشه دیگه بدبخته