2777
2789
عنوان

مادر نامزدم هعی داره وقت تلف میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 51 پست
به نظر من که حق دارهازدواج مگه کشکه که همین جوری برید زیر یه سقفلازمه همدیگه رو بشناسید

شناخت کافی تو این ده ماه بوده چ خبره دیگه اومدن حرفاشون رو زدن قرار شد بزودی عقد باشه ولی باز دارن بهانه میارن نامزدم میگه وقتی قرار بود بیان حرف بزنن من کلی التماسشون کردم این یعنی چی؟یعنی خانواده اش راضی نیستن خب نمیخوان چرا آبرومو تو در و همسایه بردن جلو پسرشون رو بگیرن هعی نیاد بره و بیاد

استارتر عزیزم میدونم چه حسی داری ولی تو هم جای خواهر نداشته من... قید این خانواده رو بزن... اون زن خون تورو در آینده تو شیشه خواهد کرد... جلوی ضرر و هر وقت بگیری منفعت هست... با کسی ازدواج کن که خانواده ش برات ارزش قائلن اینا دارن میزنن تو سر مال

فردا همین مادر سر کوچکترین مساله پسرش رو شیر میکنه میفرسته جلو

من دارم تجربه الان تو رو زندگی میکنم

زندگی تو همچین خانواده ای فرسوده ات میکنه...

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۲۴ ۲۵بله ولی درآمدش کمه باید کمک خانواده هم هم باشه

ببین معمولا توی این نسل و این دوره زمونه ازدواج سن پایین جدی گرفته نمیشه . که البته خیلی عقلانی و منطقیه . تجربه و بلدی میخواد ، به خاطر تغییرات زیادی که اتفاق افتاده ، فرهنگی اقتصادی اجتماعی .... بعد ببین این مادر معلومه راضی نیست . الان بشین پیش خودت فکر کن یه مادر شوهرداری که دخالت میکنه و کنترل گره براش چه برنامه ای داری؟ بعدم چرا میگی همه منو با تو دیدن دیگه کسی به من نگاه نمیکنه این همه آدم توی دوران عقد یا حتی بعد چند سال زندگی جدا میشن باز ازدواج میکنن .

بخدا اسمم افتاده سر زبون همه ی همسایه ها آوم تو محل زندگیم بد نام باشه دیگه بدبخته

بهش زنگ بزن بگو بابام گفته شب با خانوادت بیاین اینجا

گفت چکار داره بگو نمی گم به من گفت بهت بگم 

بعد بابات صحبت کن جدی بگه بهشون. 

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

شناخت کافی تو این ده ماه بوده چ خبره دیگه اومدن حرفاشون رو زدن قرار شد بزودی عقد باشه ولی باز دارن ب ...

عزیز برای شناختن ده ماه کافی نیست

اما در ادامه حرفات حق داری

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم