بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو رو خدا حتما ببرش دکتر منم بچهام از دیروز تب دارن دوبار بردم بیمارستان ولی همچنان حال ندارن خسته شدم دیگه شبا خواب ندارم ،انگار بازم کرونا اومده درمانگاهها خیلی شلوغه
نفسم میگیرد در هوایی که نفسهای تو نیست ،من و همسری بعد کلی سختی بهم رسیدیم و الان دوتا بچه ناز داریم و به هم قول دادیم که هر روز بیشتر از قبل عاشق هم باشیم
شیاف بزن اگه نیومد پایین حتما ببر دکتر ، من پسرم ۱۴ ماهشه سه روز تب میکرد هرچی شربت و شیاف و پاشویه اینا انجام دادم اصلا اثر نزاشت دوباره یه ربع بعد داغ داغ میشد بردم دکتر آمپول زد خوب شد
شیاف نه واسه سنش خوب نیست سریع تبو میاره پایین شک به بدن وارد میشهقطره ی پاراکید بهش بدید دو برابر و ...
این ویروس لعنتی مگه شیاف خریف میشه من برای پسر ۶ سالم دو تا شیاف میذارم تبش از ۳۷.۴ پایین نمیاد سرفه هم که امونش بریده هر چی شربتو دارو و دمنوش دادم هیچی به هیچی