2777
2789

ده ماهه ما رو حیرون کرده سر شناخت بیشتر پیدا کردن دو سه روز پیش اومدن خونه امون مهریه تعیین کردن حالا دیشب نامزدم میگف مامانم گفته عقد و عروسی باشه برای بعد سالگرد مادربزرگم این درحالیه که بابای نامزدم تو مراسم تعیین مهریه گف ما این چیزا برامون مهم نیست حتی پدربزرگش قبل سالگرد مادربزرگش زن گرف دیشب نامزدم گف مامانم گفته باید شناخت بیشتر پیدا کنید مشاوره برید😐😐😐😐قشنگ مشخصه دنبال بهانه اس منم به نامزدم گفتم خب اگه پدر و مادرت منو نمیخوان چرا آبرومو بردن هعی تو میای و میری تمام همسایه هامون فهمیدن صبح کی منو دیکه نگاه میکنه بد گفتم؟؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه درست گفتی....الان چند ماهه با هم هستید؟

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

دیگه نزار بیاد خونتون بگو‌برو بعد سالگرد مادربزرگت بیا 

اختیار از خودش نداره یارو 

بنظرم خودتم بیشتر فکر کن 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

شناخت خیلی مهمه قبل عقد 

چقد تا سالگرد مونده؟

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بله بدگفتی چرا خودتو کوچیک کردی؟بگو خیلی بی مسولیتی ومردی نیستی ک تکیه گاه باشی تورو ب خیرو مارو بسلامت.حالا اینکه فردا کی نگاهت میکنه و بسپر ب سرنوشت قطعا بی شوهرنمیمونی ولش کن پسررو ازاون بزن دروهای گردن نگیره

کی‌منو دیگه نگاه‌میکنه؟؟چرا خودتو‌تخریب کردیمیگفتی چرا حذفتون عوض شد بدقولی کردید

خب آبرومو بردن من توی یه شهر مذهبی و سنتی زندگی میکنن اینجا بیینن یه دختر با یه پسر نامحرم هعی میره و میاد دیگه براش خواستگار نمیاد خیلی براش بد میشه کلی براش حرف درست میکنن