2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الحمدلله ، همیشه کا،ند،وم استفاده کنید باز یه مقدار زیادی پیشگیری داره ، اما در کل مواظب باش الان جا ...

اره حتما پیشگیری میکنم 

کلا تربیت شون افتضاح بوده اصلا هیچ نظارتی نداشتن بچه هاشون ول بودن اصلا خونه نمی‌خوابیدن همیشه ولگردی میکردن 

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
آره واقعا

نه تنها از نظر جنسی بلکه بیشتر از نظر عاطفی بهش برس 

بهش محبت کن ازش تشکر کن و حس خوب بهش بده مردا خیییلی قدردانی دوس دارن مثلا یه چیزی میخره یه کاری میکنه بیرون میبره حتما تشکر کن ازش.  بفکرش باش نزار سرد بشین از هم از نظر جنسی هم هیچ وقت دست رد به سینش نزن همه ی فانتزی هاشو براش انجام بده و اصلاااا خجالتی نباش مردا تو رابطه از زنی که عین مجسمه دراز بکشه و بی حرکت باشه و حرف نزنه بدشون میاد ‌.البته که هیچ کدوم از این کارا تضمین خیانت نکردن مرد نیس ‌.ولی میتونه پیشگیری کنه 

یه سوال کسی نمیدونه چرا من تاپیک میزنم آنقدر کم نظر میدن؟؟ولی برای بقیه تا چند روز نظر میزارن

😅😅😇منم اولین باره تاپیکم پربازدید شده فک کنم بستگی داره چه ساعتی بزنی یا عنوان چی باشه

یع روز ببر

یه جلسه فقط اومد 

اونم چون مشاور رفیقش بود فکر می‌کرد طرفشو میگیره ولی مشاور تا تعریف کردم حقو به من داد و کلی دعواش کرد و سرزنشش کرد و اینم دیگه نیومد