2777
2789
عنوان

مادر نامزدم هعی داره وقت تلف میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 51 پست

ان شالله که جور میشه با همین پسر.....ولی اگه خدای نکرده نشد،دفعه ی بعد نذار آقا پسر بیاد جلود در خونه تون....چون به قول خودت همسایه ها حرف در میارن

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

دقیقا همین ادا اطوار هارو مادرشوهر منم در می آورد

کثافت بی شعور آخر سر دید همسرم کوتاه بیا نیست و قصدش باهام جدیه

2 روز قبل عقد گفت یا مهریه رو کم کنید یا عقد بی عقد

اگه عقد نکردی از این آدم بی شعور فرار کن فردا پس فردا که ازدواج کردید خونت رو میکنه تو شیشه

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب آبرومو بردن من توی یه شهر مذهبی و سنتی زندگی میکنن اینجا بیینن یه دختر با یه پسر نامحرم هعی میره ...

میگفتی خانواده منم راضی ب ابن همه اشنایی نیستن بهتره اول تصمیم خودتو بگیری بعد بیای من مردء زندگی میخوام ن پسر بچه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

شناخت خیلی مهمه قبل عقد چقد تا سالگرد مونده؟

ده ماهه با همیم کلی مشاوره رفتیم خودمم اوایل میخواستن صیغه بخونن نذاشتم گفتم باید شناخت بیشتر باشه ولی دسگه ده ماه برای شناخت کافیه خوشم نمیاد دیگه با یه مسر نامحرم برم و بیام آبرومم رفته

خب آبرومو بردن من توی یه شهر مذهبی و سنتی زندگی میکنن اینجا بیینن یه دختر با یه پسر نامحرم هعی میره ...

خب دختر خوب چرا گذاشتی ۱۰ ماه طول بکشه تو ک تواین شهر سنتی زندگی میکنی؟

دقیقا همین ادا اطوار هارو مادرشوهر منم در می آوردکثافت بی شعور آخر سر دید همسرم کوتاه بیا نیست و قصد ...

شما چیکار کردید؟

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خب دختر خوب چرا گذاشتی ۱۰ ماه طول بکشه تو ک تواین شهر سنتی زندگی میکنی؟

برای تحصیل از اول مهر از هم دور بودیم الان درس نامزدم تموم شده و ده ماه هم برای شناخت نیاز بود ولی دیگه باید یکاری بکنن اگه مشتاقن

ده ماهه با همیم کلی مشاوره رفتیم خودمم اوایل میخواستن صیغه بخونن نذاشتم گفتم باید شناخت بیشتر باشه و ...

همینارو بهش بگو 

بگو شناختیم بوده تاالان حاصل شده میتونی تا سالگرد مادربزرگت بری فکراتو کنی راجب این ده ماه ک گذشته 

برای تحصیل از اول مهر از هم دور بودیم الان درس نامزدم تموم شده و ده ماه هم برای شناخت نیاز بود ولی د ...

محکم باش دیگه نه زنگ بزن نه جواب پیامشو بده

ی کلام بگو یا جدیش میکنی یا هر چی بوده تموم میشه