2777
2789
این کارو که نمیکنم.مال حروم خوردن نداره.فقط دلم میخواد الان که موقعیتش جور شده رابطه مو با این خواعر ...

مال حروم چیه، مگه نمیگی به اونا زمین و ملک داده و فروختن؟ خب اگه به شوهرتم ماشین داده پس حقشه، بابا یه ماشین قدیمی مدل ۹۲ دیگه چیه که چشمشون دنبالشه؟ نهایت پست فطرتیه.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی من اینطور برداشت کردم که یه زمانی ماشین واسه شوهرت بوده ولی الان بعد چند سال یادشون افتاده که شوهرت اضافه بر زمین ، ماشین هم واسش خریدن

قرارم باشه از کسی شاکی باشی واسه دروغ اون یه نفر شوهرته

الانم واسه ۲۰۰ تومن نمیخواد زمین بفروشه شوهرت

ماشینو بفروشین تا حرف و حدیثی نباشه

حل نمیکنه چون میترسه من طلاق بگیرم مالشو جمع کنم ماشینی رو هم که خودش خرید به نام داداشش کرده

وای خدایا خوب بهش بگو چرا اعتماد نداری باهام زندگی. میکنی

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
شما برین خواسگاری اگه فکر کنین دختر راضی نمیشه از خودتون الکی میگین فلان چیز و فلان چیزم داره که دخت ...

الان دنبال چی هستین اینک ببینید من چیکار میکنم

عزیزم کاریه ک شده انقد پیگیر نباش زندگیتو تلخ نکن بلخره ک بر تو مادیات مهم نبوده

بلخره همسرتم از اون‌ماشین سهم داره نمیشه گفت به طور کامل دروغ گفته ..فقط نگفته ک شریک نیست 

به قول مادرم ته بعضی چیزا نرو

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚
آره این ماشینو یه فکری میکنیم و دیگه لصلا سوار نمیشیمولی دلم میخواد خواعرشوعرم متوجه کار بدش بشه چون ...

نظرمن اینه که اصلاطلاتونفرش ماشین روهم نفروش بگوقراربوده این ماشین برای توباشه من راضی نیستم بفروشیش شوهرت اون نصف پول ماشینواززمینابهشون بده یاهرطوردیگه بزاربده

چند وقته تاپیکاتودارم میخونم شک نکن میخوان فقط طلاهاتو ازت بگیرن نقششونه خیلی باید ساده باشی ک نزنی ب سلیطه بازی 

اگر دفعه بعدی حرفش شد صداشو ضبط کن بعدم بهشون بگو با شوهرم طرفید ن من ،منم طلاهامو به خاطر هیچ کس نمیفروشم 

شما هر چی میکشید از دست این مادر و دخترن ،انقدر این زن ینی مادرشوهرت سیاست داره که میخواد با خنده و بدون ناراحتی طلاهاتو از چنگت دراره

چند وقته تاپیکاتودارم میخونم شک نکن میخوان فقط طلاهاتو ازت بگیرن نقششونه خیلی باید ساده باشی ک نزنی ...

دیشب بالاخره با مامانم تنها شدم و همه چیو براش تعریف کردم.اونم میگفت چرا وقتی گفتن سهم ما دیر نمیشه و فعلا نده چرا نگفتی کدوم سهم ماشین که خودتون گفتین از شوهر منه

ولی چکار کنم که همیشه خدا لالم

توروخدا فقط دعا کنین برادرشوهر بزرگم بگه سهم نمیخوام.اون اگه بگه نمیخوام بقیه برادر خواعراش هم تابع اونن و این وسط دست خواهرشوهرم رو میشه که همه این حرفا و دروغا از طرف خودش بوده