2777
2789
آره این ماشینو یه فکری میکنیم و دیگه لصلا سوار نمیشیمولی دلم میخواد خواعرشوعرم متوجه کار بدش بشه چون ...

گوه میخوره اصلا طلا نفروش به خواهرشوهرت و شوهرت بگو مشکلتون به من ربطی نداره

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین کلا این خواعرشوعر من خیلی پررو تشریف داره و همش به زور میخواد خودشو با ما صمیمی کنه و بره و بیا ...

خب شوهرت رومیده ک این روزی4،5بار زنگ میزنه بنظرم تنهایی نمیتونی کاری بکنی هرچیم بگی ادم بده میشی بعدش میگه من چون قضیه ماشینو گفتم عروس بهش برخورده 

زیاد رو نده بهش زنگ نزن زنگاشو دوتا در میون جواب بده پذیراییهات مفصل نباشه 

واسه این میگه سهممو فعلا نمیخوام چون باهاتون کار داره 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
باباش

همش تقصیر باباشه میزد به اسم پسرش که الان نگن تقسیم کن بی شرفا

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
نه نمیتونست اسمش نیاره شاید فک کرده خانوادتون راضی نشهقصدش دروغ گفتن به شما نبوده چرا اگه میدونستید ...

شما برین خواسگاری اگه فکر کنین دختر راضی نمیشه از خودتون الکی میگین فلان چیز و فلان چیزم داره که دختر و خانوادشو راضی کنین؟؟؟؟!!!!

سر من این بلا اومد گفتن مال شوهرم ولی به نام مامانش بود احتمال زیاد بیوفتم بمیرن به عنوان ارث بین ...

اینو شوهرت باید حل کنه

ببین تو خواسگاری اصلا جلسه اول شوهرم نبود.فقط خواهر و مادرش بودن و مامانم پرسید وضع مالی آقا داماد چ ...

بله حق دارید از این پنهان کاری ناراحت باشید و اعتمادتون رو از دست بدید

متاسفانه کاریه که شده،شما که در نهایت پول و سهم رو پرداخت میکنید,حداقل باهاشون بحث نکنید و ارامشتون رو بیشتر بهم نزنید

آره این ماشینو یه فکری میکنیم و دیگه لصلا سوار نمیشیمولی دلم میخواد خواعرشوعرم متوجه کار بدش بشه چون ...

همونجوری که از شما به غنوان عروس انتظار دارن در هیچ امور ارثیه دخالت نکنید بگید از اونور انتظار نداشته باشید برای راحت تقسیم شدن ارثتون طلای شما بیاد وسط چون به شما کربوط نمیشه

من جای شما باشم بخوام طلا بفروشم میگم این ماشین ارثی فروخته بشه سهم‌خو‌دتون‌بر‌‌دارین بعد اگر خواستین طلا برای خرید ماشین بفروشید

بحث دروغشون هم جداست در اصل باید شوهرتون جوابگوی شما باشه به خواهرشوهرتون هم تو موقعیت مناسب باید به روش بیارید که تو خواستگاری ولی یه حرف دیگه زدید الان حرف و عملتون با هم همخونی نداره در اصل غش در معامله کردن 😅

خب شوهرت رومیده ک این روزی4،5بار زنگ میزنه بنظرم تنهایی نمیتونی کاری بکنی هرچیم بگی ادم بده میشی بعد ...

به نظرت به مامانم بگم تو خواسگاری بهمون دروغ گفتن که اونم هر موقع دیدشون باهاشون صحبت کنه؟

خودم به شدت بی زبونم

فکر کن اونا دروغ گفتن باز خودشون طلبکارم هستن انقد که من مظلومم

بله حق دارید از این پنهان کاری ناراحت باشید و اعتمادتون رو از دست بدیدمتاسفانه کاریه که شده،شما که د ...

اگه باهاشون بحث نکنم و هر چی گفتن بگم چشم باز مثل قبل انتظار دارن باهاشون صمیمی باشم و برم و بیام و بگم و بخندم که دیگه واقعا در توانم نیست

بماند که الان اونا دروغم گفتن و برا من تو قیافه هم هستن و به حساب قهرن