2777
2789
عنوان

با احترام با مهریه سنگین مخالفم شما چطور

| مشاهده متن کامل بحث + 2001 بازدید | 196 پست
زن داداشتون اپشن خاصی داره ؟ ما یه دختر میخوایم بگیریم برای داییم چون ازدواج قبلیش مهرشو گذاشت اجرا ...

یه مدت  با هم در ارتباط بودن که آشنا بشن   دیگه برادرم علاقه مند شد بهش و خودش گفت قبول میکنم  وگرنه ما گفتیم  که مهریش زیاده   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راستشو بگم چهارده تا دلم میخواد هنوز ازدواج نکردم

خیلی ممنون که راستشو گفتی 

اگر شاغلی با درامد ثابت، یه خونه ماشین هم داری ۱۴ تا خوبه،  ولی اگر نه، ۱۴تا میشه ۸۰۰،۹٠٠ میلیون پول رهن یه خونه، همین و برای خرجت باید یا وبال گردن بقیه باشی یا اینکه بری سراغ کارهای درب و داغون که فقط شکمتو سیر کنی 

و تو زندگیت هراتفاقی بیفته میگه مهریه ندارم پشتوانه ندارم میسوزم و میسازم، مجبوری اخلاق گند تحمل کنی، خیانت تحمل کنی، یا برگردی خونه پدرت، بااین تفاوت که راحت نیستی و مثل قبل بهت پول نمیدن، یا بخاطر شرایط بد دوباره فکر ازدواج مجدد باشی، اگر بچه داشته باشی نمیتونی بیاریش پیش خودت و.....  

اگر همسرت فوت کنه اکثر اموالش میرسه به خانوادش یا دولت، کلا بی پشتوانه ای 

ببخشید انقدر واضح برات توضیح دادم 

منم با مهریه مخالفم و ترجیحم قوانین برابر هست

چون برای خودم مهریه رو پشتوانه نمی دونم

به هر حال مهریه از اون چیزایی هست که خیلی شخصی حساب میشه و نمیشه برای کسی تعیین کرد

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

نظر من و همسرم اینه ک هرچیزی ک بعد ازدواج ب دست اومدنصف باشه ب عنوان مهریه 

اما کلا خانواده همسرم هرچی میخرم ب اسم خانما میزنن واسه همین کسی زیاد ب مهریه گیر نمیده

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

هنوز گذرتون به اتفاقای غیر قابل پیش بینی زندگی نیفتاده 

که مثلا ببینی تو توی زندگی مشترک سختی کشیدی مراعات کردی خونه زندگی بهم زدی 

بعد شوهرت یهو خیانت کنه 

و تو هم مهریه نداشته باشی و ی هرزه بیاد چمبره بزنه رو داراییهات 

اتفاقا مهریه از نون شب واجب تره برا زن 

اگه شوهرت خوب بود که هیوی ضرر نکردی ی مهریه زدی ک نمیگیریش 

ولی اگه سر و گوشش جنبید میری از زندگیش بیرون ولی نمیذارید هرزه ای ک میاد راحت زندگی کنه و شوهرت تا ابد استرس مهریه رو داشته باشه به این سوی قضیه نگاه کنید 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

منم مخالفم

اصلا یعنی چی مهریه

من بیشتر به تساوی همه چی معتقدم

از نفقه گرفتن زن هم بدم میاد

چرا دو‌ نفر نمیرن مقل آدم دوتایی کار کنن باهم خرج کنن برای زندگیشون باهم خونه تهیه کنن با هم پس انداز کنن ؟؟؟ 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
منم مخالفماصلا یعنی چی مهریهمن بیشتر به تساوی همه چی معتقدماز نفقه گرفتن زن هم بدم میادچرا دو‌ نفر ن ...

ما تا این نقطه خیلی فاصله داریم 

اینجا هنوز می‌نويسن حق تصنیف!!!!

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

ما تا این نقطه خیلی فاصله داریم اینجا هنوز می‌نويسن حق تصنیف!!!!

ما با همه چی خیلی فاصله داریم

اینجا هنوز خانمها فکر می کنن به زور مهریه یه مردو واسه خودشون نگه دارن 

همین جا توی همین تاپیک خیلیا اینو گفتن 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم