2777
2789
تو کدوم تحقیق فهمیده میشی ماشینی که از سال 92دست شوهرم بوده و همیشه شوهرم سوار بوده در اصل مال باباش ...

بهشون بگو خیلی دروغگویید..همه تون دورغگویید...من باشم ناراحت میشم....از دست شوهر هم ناراحت میشدم که چرا نگفته قضیه رو.....برامم مهم نیست بگن پولکی و آهن پرست و ......

تو خواستگاری گفتن این ماشین برای داماده؟یا شما اینطور فکر کردین؟

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه واقعیت داشته باشه،اخلاقی و قانونیش اینه که همسرتون باید سهم خواهر و برادرهاشو پرداخت کنه

صحبت در مورد دارایی های همسرتون و مطرح کردن این موضوع ماشین،به عهده ی همسرتون بوده

تو کدوم تحقیق فهمیده میشی ماشینی که از سال 92دست شوهرم بوده و همیشه شوهرم سوار بوده در اصل مال باباش ...

ماشینش چیه؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

بنظرم کاری نکن مطمئنا شوهرت خیلی بیشتر ناراحته ک میخوان ماشینو ازش پس بگیرن هرکیم هرچی گفت بگو ب من ربطی نداره شوهرم میدونه من کاری ب این مسائل ندارم  نذار فک کنن میتونن با این چیزا بسوزوننت

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

اینجا تقصیر پدر شوهرته، که یه چیزی برای یه نفر گرفته باید برای بقیه خواهر برادرا هم بگیره، اگه نمیتونه بگیره واسه همون یکی هم نگیره، حالا ماشین چیه؟ 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
اگه واقعیت داشته باشه،اخلاقی و قانونیش اینه که همسرتون باید سهم خواهر و برادرهاشو پرداخت کنهصحبت در ...

ببین تو خواسگاری اصلا جلسه اول شوهرم نبود.فقط خواهر و مادرش بودن و مامانم پرسید وضع مالی آقا داماد چطوره خواعرش گفت خونه داره ماشینم داره

حالا همین خواعرش میگه نه مامانم پول ماشینو داده و ...

من از اینه که حرصم گرفته.از این که بهم دروغ گفتن

و به شدت مظلومم اصلا نتونستم جوابشونو بدم و بگم چرا بهم دروغ گفتین

اصلا بحثی تو دادن سهم بقیه ندارم.حقشونه باید سهمشونو بدیم

ولی از دروغی که گفتن ناراحتم

اینجا تقصیر پدر شوهرته، که یه چیزی برای یه نفر گرفته باید برای بقیه خواهر برادرا هم بگیره، اگه نمیتو ...

بابا به همشون کلی زمین و خونه داده.ولی اونا سریع فروختن که بعدا بقیه مدعی نشن.شوهر من نفروخته و نگه داشته

بنظرم کاری نکن مطمئنا شوهرت خیلی بیشتر ناراحته ک میخوان ماشینو ازش پس بگیرن هرکیم هرچی گفت بگو ب من ...

ببین کلا این خواعرشوعر من خیلی پررو تشریف داره و همش به زور میخواد خودشو با ما صمیمی کنه و بره و بیاد

من میخوام بفهمه چقد ناراحتم و از همین فرصت استفاده کنم دیگه رفت و آمدمو باهاش رسمی در حد ماهی یه بار اون بیاد ماهی یه بار من برم بکنم

دیگه مثل الان نباشه که روزی چهار بار پنج بار زنگ میزنه شوهرم و همه کاراش رو دوش ماست

من تو این چهار سال اصلا خبر نداشتم ماشین سهم اونا هم هست وگرنه پامو تو ماشین نمیذاشتم.چرا من ممنون ب ...

نه نمیتونست اسمش نیاره شاید فک کرده خانوادتون راضی نشه

قصدش دروغ گفتن به شما نبوده 

چرا اگه میدونستید ماشین ورثه ای هست پاتون نمیذاشتید

اونا با رضایت قبول کردن استفاده کنید

خدایا دامن همه چشم انتظارها سبز بشه 🤲💚 

بهشون بگو خیلی دروغگویید..همه تون دورغگویید...من باشم ناراحت میشم....از دست شوهر هم ناراحت میشدم که ...

دقیقا مستقیم بدون هیچ اما و اگری گفتن خونه داره و ماشین هم داره.یک زمینم قراره مادرمون بهش بده

که مادرش زمینو بلافاصله بعد از عقد داد.ولی الان برا ماشین همین خواعرش میگه ماشین مال داداش نیست و پدر مادرم پولشو دادن

به خدا بقیه خواعر برادراش میگفتن ناراحت نمیشدم میگفتم اینا که تو خواسگاری نبودن.من فقط از دروغی که این خواعرشوهرم تو خواسگاری گفته و الان پررو پررو حرف مخالفشو میگه ناراحتم

بهش هم گفتم پس چرا تو خواسگاری بهم دروغ گفتید یکم من و من کرد و گفت نه میدونین پول ماشینو مامان بابام داده بودن