2777
2789
هیچی، واکنشی ندارم😒سهمش رو میخواد و باید بهش داد چون مالی ک چشم دنبالش باشه خوردن نداره

عزیزم در اونش بحثی نیست حتما سهمشونو میدیم.ولی با خودش از این به بعد چطور برخورد کنم؟مثل قبل باشم؟بگم بخندم برم بیام؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرت به مامانم بگم تو خواسگاری بهمون دروغ گفتن که اونم هر موقع دیدشون باهاشون صحبت کنه؟خودم به شد ...

نه اصلا پای مادرتو وسط نکش یهو دیدی بهش بی احترامی کردن ک ب شما چه

ببین درسته الان حس بدی داری ولی اونجور ک گفتی ماشینه هم قیمت چندانی نداره گاهی ادم لازمه برا ارامش زندگیش از یسری چیزا بگذره  میخوان تقسیم کنن بکنن  بهتر از اینه که تا اخر عمر بگن ما سهممونو بخشیدیم با سهم ما ماشین دار شد سهممونو ندادن خوردن 

من همیشه میگم ی پیکان دربو داغون ادم داشته باشه ولی فقط مال خودش باشه 

درسته ک شوهرتم حقشه از دارایی پدرش ی چیزی داشته باشه ولی همینکه بقیه چشمشون ب ماشینتونه ارزش نداره دیگه 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
حالا اینا به کنار، چرا با طلاهای تو سهم اونا رو بدن؟ بگو ماشینو بفروشن هر کی سهم خودشو برداره. یه ما ...

حالا مادرشوهرم یه چیزی برا خودش گفت.من که طلا نمیدم.شوهرم گفت از زمینایی که با خواعربرادراش شریکه یه تیکه زمینو بهشون میده میگه به جاش ماشین برا من

من اصلا مشکلم ماشین نیست.مشکلم دروغیه که یک نفر گفته و الان صاف میگه سهم منو از ماشین بعدا بدین.تو اگه قبول داری ماشین برا شوهر منه دیگه سهم میخوای چکار.اگرم قبول نداری چرا دروغ گفتی

دلم میخواد بهش بگم همه این حرفارو ولی زبون ندارم اونم سلیطه بازی درمیاره کلا لال میشم

حالا مادرشوهرم یه چیزی برا خودش گفت.من که طلا نمیدم.شوهرم گفت از زمینایی که با خواعربرادراش شریکه یه ...

حق داری واقعا‌.‌ اومدن یه کلاسی گذاشتن که ماشین داره حالا سهمشونو از همون ماشین میخوان. زور داره خداییش. شوهرتم تو دوران آشنایی درباره ماشین گفت برای خودشه؟

نه اصلا پای مادرتو وسط نکش یهو دیدی بهش بی احترامی کردن ک ب شما چهببین درسته الان حس بدی داری ولی او ...

عزیزم به خدا من مشکلم ماشین نیست و تکلیفم برا خودم روشنه که ماشینو نمیخوام

خدا اونقد بهم داده که چشمم به اون ماشین نیست خدا دوباره خودش بهمون برا خرید ماشین پول نیرسونه

من فقط مشکلم دروغیه که شنیدم.اینکه زبون ندارم بهشون بگم چرا بهم دروغ گفتین.اینکه اونا دروغ گفتن باز اونا برا من رفتن تو قیافه و سرسنگینن انگار من گناهکارم

من از اینا ناراحتم و موندم چطور بهشون ثابت کنم مقصر من نیستم اونیه که اول این دروغو گفت

حق داری واقعا‌.‌ اومدن یه کلاسی گذاشتن که ماشین داره حالا سهمشونو از همون ماشین میخوان. زور داره خدا ...

آفرین.فکر کنم فقط شما متوجه شدین من از چی ناراحتم.به خدا خیلی زورم گرفته.باز برا من قیافه هم میگیرن و باهام سرسنگین سدن انگار من کار اشتباهی کردم یا حرف بدی زدم.

نه هیچی نگفت شوهرم منم هیچی از اموالش نپرسیدم هیچوقت و به حرف خواهرش اکتفا کردیم

آفرین.فکر کنم فقط شما متوجه شدین من از چی ناراحتم.به خدا خیلی زورم گرفته.باز برا من قیافه هم میگیرن ...

به نظرم قشنگ به روشون بیار بگو روز خواستگاری گفتید برادرتون ماشین داره. فقط میخوام بفهمن چه دروغی گفتن وگرنه که بالاخره به هدفشون میرسن

به نظرت به مامانم بگم تو خواسگاری بهمون دروغ گفتن که اونم هر موقع دیدشون باهاشون صحبت کنه؟خودم به شد ...

نه گلم،از صحبت هاتون پیداس خانم فهمیده ای هستین
فرض بذارید که خواهر همسرتون نیتشون پنهان کاری نبوده و واقعا اون ماشین رو برای همسرتون میدونستن اما خب بقیه هم سهم داشتن و بینشون قراری بوده که روزی همسرتون سهمشون رو بده
به خانواده تون نگید و اگر همسرتون مرد خوبی هستند,همراه و حامیشون باشید تا سهم رو پرداخت کنید و با خوشی ازش استفاده کنید

اگه یه درصد فکر میکنید خواهر همسرتون قصد ازرده کردن شماست،پس با حمایت از همسرتون  و آرام بودنتون اجازه ندید به هدفشون برسند و هر وقت توانتون بود سهم رو پرداخت کنید

بابا به همشون کلی زمین و خونه داده.ولی اونا سریع فروختن که بعدا بقیه مدعی نشن.شوهر من نفروخته و نگه ...

خب پس هیچی بکشید بالا تا بره. عجب طمع کارایی هستن. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
ماشین قدیمیه.خیلی قیمتش باشه الان دویست سیصد تومنه بین اون همه بچه

بی خیال پس حالا نفری ۳۰ تومن یا ۴۰ تومن هم بهشون برسه، یعنی اونا نمیتونن از این مقدار کم بگذرن؟ اصلا سهم هیچ کیو نده.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
عزیزم در اونش بحثی نیست حتما سهمشونو میدیم.ولی با خودش از این به بعد چطور برخورد کنم؟مثل قبل باشم؟بگ ...

والا من زمانی ک اومدن خواستگاری گفتن مادرش که فوت شده ی عالمه طلا گذاشته برا پسر کوچیکه (شوهر من) اگه شما دیدی طلاهارو

دیدی منم دیدم ولی هیچی نگفتم الانم بعد ۱۳، ۱۴ سال هیچ مشکلی نداریم

خواهر شوهرام سرشون تو زندگی خودشونه منم همینطور.

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
نه گلم،از صحبت هاتون پیداس خانم فهمیده ای هستینفرض بذارید که خواهر همسرتون نیتشون پنهان کاری نبوده و ...

عزیزم هر موقع وقت داشتی میشه تاپیکم که عنوانش تاپیک طولانی خواعرشوعی هست بخونی

والا من زمانی ک اومدن خواستگاری گفتن مادرش که فوت شده ی عالمه طلا گذاشته برا پسر کوچیکه (شوهر من) اگ ...

عزیزم خوش به حالت که سرشون تو زندگی خودشونه.من که به خدا همین خواعرشوهر دروغگوم تو این سه چهار سال هزار بار با حرفاش منو چزونده اگه تونستی تاپیکم که عنوانش تاپیک طولانیه خواعرشوعریه بخون

خب پس هیچی بکشید بالا تا بره. عجب طمع کارایی هستن.

این کارو که نمیکنم.مال حروم خوردن نداره.فقط دلم میخواد الان که موقعیتش جور شده رابطه مو با این خواعرشوهرم خیلی رسمی کنم و مدام سرش تو زندگی من نباشه