2777
2789

تو خواسگاری خواهر داماد بگه داماد ماشین داره.و الان بعد از چهار سال همون خواهرشوهر بهتون بگه پول ماشینو پدر مادرم دادن و بقیه برادر خواهرا گفتن باید ماشین تقسیم شه و حالا سهم منو نمیخواد الان بدین بعدا بدین

واکنشتون چیه و بهش چی میگین؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم موقع خاستگاری فقط ماشین برا خودش بود؟

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بنام شوهرت باشه نمیخواد چیزی بگید برا خودتونه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یه سیلی تو گوش خودم میزنم که از قبل تحقیق درسا و حسابی نکردم یه چک به شوهرم

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

یه سیلی تو گوش خودم میزنم که از قبل تحقیق درسا و حسابی نکردم یه چک به شوهرم

تو کدوم تحقیق فهمیده میشی ماشینی که از سال 92دست شوهرم بوده و همیشه شوهرم سوار بوده در اصل مال باباش بوده؟!