2777
2789
عنوان

خانم های متاهل بیایین تجربتونو برای ازدواج بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 52 پست
باتوجه به متاهلای اطرافم خانواده طرف خیلی مهمهاخلاقش اخلاق اخلاقچقدر تو زندگی قدر دان باشه و از خودت ...

یه سری چیزا رو نمیشه فهمید اخه تا نری زیر یه سقف

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خسیس نباشه ،  شکاک و بددل نباشه ،  محدود نکنه ، اهل بیرون رفتن و گردش و تفریح با خانواده اش باشه ، وابسته نباشه به پدر و مادرش از نظر عاطفی ، شغل خوب ، خانواده ی خوب هم خیلی مهمه از نظر اخلاقیاتشون

الویتتون همیشه خودتون باشین نه شوهر و ... در برابر هیچ توهینی سکوت نکنید با هر شرایطی نسازین نسازین و بازم نسازین 

مادر طرف خیلی خیلی مهمه به قول یه عزیزی مادر ببین و پسر بگیر چون پسرا کپی مادرشون هستن از نظر اخلاق

خونه دو تا داشته باشه مثلا درآمدش بالای ۵۰ باشه در ماه ماشین برات بخره طلا

میدونی با این وضعیت خیلی زود درامد ۵۰هم میاد زیر خط فقر خیلی ترسناکه 

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
باتوجه به متاهلای اطرافم خانواده طرف خیلی مهمهاخلاقش اخلاق اخلاقچقدر تو زندگی قدر دان باشه و از خودت ...

دقیقا خانواده مهم

و سطح فرهنگ و اینا 

من خانواده شوهرم خوب نیستن

سطح و سبک زندگیشون به من نمی خوره 

خواهر شوهرم می دونه من باردارم دکتر واسم استراحت نوشته 

زنگ زد می گه میام خونه اتون یک هفته بمونم  اونم با شوهرش .هیچ کاریم نمی کنه   انقد هم حسود  فقط رفت تو اعصاب من 

فقط خانواده ام بخاطره مردم شوهرم دادن 

الویتتون همیشه خودتون باشین نه شوهر و ... در برابر هیچ توهینی سکوت نکنید با هر شرایطی نسازین نسازین ...

یعنی استثنا نیست؟

دقیقا خانواده مهمو سطح فرهنگ و اینا من خانواده شوهرم خوب نیستنسطح و سبک زندگیشون به من نمی خوره خواه ...

اره واقعا بیشتر اختلافات از خانواده هاست

دقیقا خانواده مهمو سطح فرهنگ و اینا من خانواده شوهرم خوب نیستنسطح و سبک زندگیشون به من نمی خوره خواه ...

میدونم عزیزم

ببشتر از نصفه دعواهای متاهلای اطراف منم بخاطره خانواده هاشونه