2777
2789
عنوان

دلم واسه شوهرم تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2352 بازدید | 103 پست
من از تنهایی رو آوردم به اینجا که فقط دردودل کنمانشالله خدا بهت صبر و تحمل بدهمن الان سه ماهه شبا خو ...

انشاالله خوب میشه غصه نخور توکل بر خدا

شوهر من خودش نخواست اخلاقش رو درست کنه فکر کن به من که زنشم میگه غریبه ای دختر مردمی بعد میگه زنداداشم ناموسمه واسش جونمم میدم سر اون منو به شدت کتک زد انقد که گیج شده بودم ..

انشاالله خوب میشه غصه نخور توکل بر خداشوهر من خودش نخواست اخلاقش رو درست کنه فکر کن به من که زنشم می ...

وای نگووووو

یاده خودم میفتم گفتم به شوهرم زنداداشت پشت سر مامانت این حرفارو میزنه منو سیاهو کبود کرد اینقدر کتکم زد تا یکماه خونه بابام نرفتم چون پام میلنگید

می‌گفت پشت سر زنداداشم اینطور نگو اینا حرفای خودته پشت سره مامانم میگی اونوقت می‌زاری زبان زنداداشم

وقتی می‌گفت اون ناموسمه

گفتم پس من چی تو هستم؟!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=366119931]ترکش کردم ۸ ماهه ولی طلاق نمیده مهرمو گذاشتم اجرا قسط بندی کردن ۹ ماه یه سکه دخترمو ...

بچه داری؟

منم دکتر میبردمش ولی اصلا زحمت هامو ندید میگفت فقط خانواده ام مهمن

حالا بیا حالیش کن زن و شوهر و بچه میشن یه خانواده 

میگفت نه، پدر و مادر و خواهر وبرادرام و زناشون میشن خانوادم

منم گفتم برو پیش همون خانواده ات

منو بیخیال شو دیگه برنمیگردم 

دخترمم دزدید برد الان ۷ ماهه ندیدمش

بچه داری؟منم دکتر میبردمش ولی اصلا زحمت هامو ندید میگفت فقط خانواده ام مهمنحالا بیا حالیش کن زن و شو ...

نه بچه ندارم

هروقت به بچه فکر کردم به موضوعی پیش اومد پشیمون شدم

من اینقدر تو گوشش موندم تا یاد بگیره ما خودمون خونواده این

همیشه اولویتش خانوادش بودن

وای نگووووویاده خودم میفتم گفتم به شوهرم زنداداشت پشت سر مامانت این حرفارو میزنه منو سیاهو کبود کرد ...

میگه تو غریبه ای با یک آیه محرم شدی با یک آیه نامحرم میشی

میگم پس زنداداشت چی ؟ اون که کلا نامحرمه واست

میگه نه اون ناموس داداشمه ناموس منم حساب میشه

میگم پس اون با یک آیه به داداشت نامحرم نمیشه؟!!!

جوابی نداره کتک میزنه

کلا من هیچ حساب میکنه

منم ترکش کردم حتی دخترمو برد برنگشتم

اخلاقش دستم اومده ولی مشکلات ربادی دارههمشم بخاطراینه ک بی پدره یه پدر درست نداره بزنه درگوششو تو خو ...

همینا رو اومد دنبالت در حضور ی بزرگتری چیزی شرط کن حتما

بگو با این اخلاقاش مشکل داری و باید ترکشون کنه باهم صحبت کنین بگو چیا اذیتت می کنه 

میگه تو غریبه ای با یک آیه محرم شدی با یک آیه نامحرم میشیمیگم پس زنداداشت چی ؟ اون که کلا نامحرمه وا ...

کلا اخلاقشون همینه

واسه حرف حق جواب ندارن

یا میزنن که کوتاه بیای صداتو ببری

یا میزنن از خونه میرن بیرون 

نه بچه ندارمهروقت به بچه فکر کردم به موضوعی پیش اومد پشیمون شدممن اینقدر تو گوشش موندم تا یاد بگیره ...

تلاش بیهوده نکن

من ۱۲ سال سعی کردم نفهمید

حتی الان که ترکش کردم ۸ ماهه بازم نمیفهمه که خانواده اش منو دخترمونیم نه زنداداشش

میخواستم همینو بدونمکه بچه نیارم تکلیف خودمو مشخص کنم

۱۲ساله ازدواج کردم ۳۸ سالمه

آدم نشد یا نخواست بشه

خیلی اخلاقای بد دیگه داره

فقط ابن نیست که

هرچند الان به هرکی بگی شوهرت زنداداشش رو اولویت بذاره باهاش زندگی میکنی میگه نه

آخه ما از قدیمم میشناختیم همو اولشم قصدمون دوستی بود که یهو بعد ۴_۵ ماه بحث ازدواج شدولیییی خیلیییی ...

اره دقیقا باید گرگ باشی اولین کار هم این تا باطرف حرف میزنی ازش بپرسی قصدش ازدواج یانه بعد بگی برای اینکه از حرفایی که میزنی مطمن بشم اصلا راست میگی محل زندگیت وشغلت اینایی که میگی هست یانه بیام تحقیق اونوقت اکه کاسه ای زیر نیم کاسه اش نباشه وقصدش ازدواج باشه جانمیزنه اگرنه میگه بیا چون اصلا توفضای مجازی هیچ اعتمادی نیست ی وقت میبینی طرف زن جای مرد چت میکنه عکسم از پیج یکی دیگه برمیداره میفرسته میگه خودمم 

اگ ازاون اول ناز میکردم ک اینجوری نمیشد😔بعدش خونه بابام بودیم سالگرد عقدم‌ون بودریییید تو تولدم حسا ...

توخودت هیچ درخواستی نده. ببین بابات نمیتونه یجوری پاپیچش کنه

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏