2777
2789
شوهرم از خریدکردناش میخواد محبت کنه ولی من خیلی لمسی ام دوست دارم بغلم کنه شوق رابطه داشته باشه

اره منم دقیقا 

چندوقت پیش بهم میگفت تو چشمت بقیه چیزارو نمیبینه همین خرید و این کارارو میگفت 

کار ما از حرف گذشته من با شوهرم دوتا کلام حرف میزنم جنگ جهانی میشهتحویلش بگیرم خودشو گم میکنهشوهر. م ...

ای وای بر من...

نچ چه اوضاع بدی 

نمیدونم چی بگم واقعا 

امیدوارم شرایط هممون یه معجزه ایی میشد و تغییر میکرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهر من پدر بودنم بلد نیست چون الگو درست نداشته بلده نمیکنهخوب و خوشگل مثل پسرا17 ساله لاس میزنه میگ ...

وای امیدوارم خدا به نحوی نجاتت بده ،،،،ناراحت شدم بخدا دوست عزیزم😔😔😔ولی کلا همه اقایون یه پوخ هستن ، یکی بیشتر بده یکی کمتر

کلا از اول رابطه کم میخواست یا اخیرا اینطوری شده

اولا اینطوری نبود که اونم فک کنم بخاطر بچه رابطه میخواست بعد به دنیا اومدن بچه خیلی سرد شد البته بهش مشکوک هستم احساس میکنم به جنس موافقش رای داره

اولا اینطوری نبود که اونم فک کنم بخاطر بچه رابطه میخواست بعد به دنیا اومدن بچه خیلی سرد شد البته بهش ...

یا خداااا

ازش چیزی دیدی مگه ؟؟؟ تهمت بزرگیه ها اگر نتونی ثابت کنی

یا خدااااازش چیزی دیدی مگه ؟؟؟ تهمت بزرگیه ها اگر نتونی ثابت کنی

به خودش که نمیگم فلان کاره ای...  دوست ندارم چیزیو ثابت کنم.. اهل جدایی نیستم بخاطر بچم ولی میدونم چیزی هست.. مثلا دوس داره من که میرم خونه مامانم شب اونجا بمونم موهای کل بدنشو میزنه.. یا اینکه چند سال پیش با دوستاش حرف میزد در مورد کدو واین چیزا صحبت میکردن