2777
2789
شوهر من پدر بودنم بلد نیست چون الگو درست نداشته بلده نمیکنهخوب و خوشگل مثل پسرا17 ساله لاس میزنه میگ ...

رابطه داشتنش خیلی خوبه من در حسرتم 

حالا چرا نمیزاره بری؟؟

ببخشید عزیزمممنون ازت من یه هفته پیش سرما خوردم بعد از کلی سرم و آمپول حالا از دیروز احساس میکنم یه ...

چیزی نیست عزیزم پروسه سرماخوردگیه مایعات گرم مصرف کنید کمتر صحبت کنید از قرص جوشان استفاده کنید یک عدد هر روز بعد نهار و اب و نمک قرقره کنید که منجر به عفونت نشه معمولا پروسه درمانش یه هفته طول می‌کشه و به مرور این مورد رفع میشه 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس همدردیم

هیییی خواهر 

توام اون اوایل فقط اینطور بود؟

منکه فعلا همش قهر و این دیونه بازیا 

حالا برو خداروشکر کن فقط قهر نیسی و رفتار و کار بدی ازش ندیدی 

منکه کلی بدوبیراه بهم گفته و قهریم

ببین توروخدا بامون چیکار کردن که دیگه میگیم بغلشون پیش کش فقط ادم درستی باشن.....

چیزی نیست عزیزم پروسه سرماخوردگیه مایعات گرم مصرف کنید کمتر صحبت کنید از قرص جوشان استفاده کنید یک ع ...

ممنون ازت🙏🏻🌹

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
هیییی خواهر توام اون اوایل فقط اینطور بود؟منکه فعلا همش قهر و این دیونه بازیا حالا برو خداروشکر کن ف ...

تو عقد بهتر از الان بود البته اون موقع هم خودم مرفتم بغلش ولی اونم مثلا نوازشم میکرد واین حرفا.. باورت میشه دیروز بعد مدتها روی شونه اش دراز کشیدم انگار نه انگار یکی اومده بغلش.. مثلا اونم بغلم میکرد

رابطه داشتنش خیلی خوبه من در حسرتم حالا چرا نمیزاره بری؟؟

منم دوست داشتم الان بیزارم

میگه برو ی خونه ماشین میدم برو

نقشه کشیده بره دهات زن فامیل بگیره پیش ننه باباش میترسه داداش زن مردش دخترشو بگیره این بمونه

تو عقد بهتر از الان بود البته اون موقع هم خودم مرفتم بغلش ولی اونم مثلا نوازشم میکرد واین حرفا.. باو ...

نمیدونم چرا اینقدر سرد وبی احساس میشن به خدا 

انگار که عادی بشیم براشون 

اصلا درک نمیکنن زن هیجان و شوق و احساس میخواد همیشه نه مثل خودشون 

منکه واضح  عین همین جمله رو بهش میگم کمبود محبت دارم ولی اصلا انگار نه انگار 

خیلی وقتا میگم خب بزار از خودم شروع کنم مثلا از سرکار میاد چقدر بغلش کنم و بوسش کنم و بگم دلم برات تنگ شده بودا ،یعنی ۱۰۰ تا ابراز کنم یکی اون فقط ابراز کنه 

خب عادلانه نیس 

بعدم بگه نه توام همینطوری😒

مردا فقط تا قبل ازدواج خوب چیزایی ان 

نمیدونم چرا اینقدر سرد وبی احساس میشن به خدا انگار که عادی بشیم براشون اصلا درک نمیکنن زن هیجان و شو ...

شوهرم از خریدکردناش میخواد محبت کنه ولی من خیلی لمسی ام دوست دارم بغلم کنه شوق رابطه داشته باشه

خب حرف بزن باش شاید فک میکنه توام اینطوری دوس داری

کار ما از حرف گذشته 

من با شوهرم دوتا کلام حرف میزنم جنگ جهانی میشه

تحویلش بگیرم خودشو گم میکنه

شوهر. من مکاره چشم و دل هرزه است نقشه میکشه واسه همه

با کسی رفت و آمد نداریم 

به خواهر خودم نظر داره 

لجنه لجن

اره دیگه امروز بهش پیام دادم که نیازم دارم به محبت لمسی اش.. ببینم چی میشه.. گدایی محبت هم سخته

نه عزیزم این گدایی محبت نیست. مگه از غریبه خواستی؟ شوهرته‌. عادیه که ازش چیزی رو طلب کنی. خیلی کار خوبی کردی که شفاف توضیح دادی براش. اقایون مث ما خانما نیستن این چیزا به ذهنشون نمیرسه.