2777
2789
عنوان

خانما قرص چاقی گین آپ خریدم بیاین

134 بازدید | 23 پست

عطاری گرفتم گف اصله تضمین میدم یک هفته استفاده کن اگه نتیجه نداد پولتو پس میدم 60تا داخلش داره  ویتامین هم نوشته بارکد هم داره کسی استفاده کرده نتیجه دیدین

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خوردم دفعه اول چاق شدم بعد پفم خابید رفتم دوباره گرفتم تاثیری نذاشت بعد ب اون طرف گفتم تغییری نکردم گفت باید روش مصرف رو تغییر بدی ولی دیگ نگرفتم😕😕

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

اسی منم میخام چاق بشم ولی میترسم برگشت داشته باشه

همش پفه هیشکی اندازه من قرص چاقی نخورد الان میخام حامله بشم استرس گرفتم نکنه نشم ب خاطر عوارض اون قرصهای لعنتی چاقی و لاغری ب ژن آدم بستگی داره😕😕

همش پفه هیشکی اندازه من قرص چاقی نخورد الان میخام حامله بشم استرس گرفتم نکنه نشم ب خاطر عوارض اون قر ...

منم یه سری خودم چاق شدم ولی برگشت دیگه چیزی نخوردم ....این قرصای آهن که اشتها زیاد میکنه چی اونام بده

منم یه سری خودم چاق شدم ولی برگشت دیگه چیزی نخوردم ....این قرصای آهن که اشتها زیاد میکنه چی اونام بد ...

نه عزیزم مثل زینک یونی زینک یا سیستن ب ۶ اینا واسع پوست مو ناخن هست ولی آنها رو هم زیاد میکنه ضرر هم نداره میخای چاق بشی قرص امگاس بگیر منم میخام بگیرم عوارض هم نداره قرص ماهی هم بهش میگن 

نه عزیزم مثل زینک یونی زینک یا سیستن ب ۶ اینا واسع پوست مو ناخن هست ولی آنها رو هم زیاد میکنه ضرر هم ...

آها حب میدونی من هم موهام میریزه هم میخام بلند شه و هم ناخنام نازکه ...چاقم که میخام بشم ...خخخخخ

آها حب میدونی من هم موهام میریزه هم میخام بلند شه و هم ناخنام نازکه ...چاقم که میخام بشم ...خخخخخ

واسع موهات هم این قرصایی ک گفتم خبع ولی قرص ماهی از همشون بهتره شامپو تونیک هم خیلی خبع با ماسکش بگیر من خدایی نتیجه گرفتم 

کپسول فولیکوژن برام متخصص نوشته هنوز نخوردم

من اسمش رو نشیندم عزیزم خب دکتر داده بخور انشالله نتیجه ببینی