2777
2789
عنوان

من یه خواهرشوهر دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3750 بازدید | 180 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا ربط داره ادم که مجبوره بالا زانو شل بپوشه با ادمی که کراپ و شلوار جذب می پوشع کدوم قشنگ تره

من انقد مذهبی خوشتیپ و خوشکل دیدم ک نگو دیدم با همین کراپم ک میگی خوب نبوده تیپش

بستگی ب سلیقه ادم و استایل کردنش داره

من خودمم مذهبی هستم از نظرم اینجور لباسا هیچ ایرادی ندارن جلوی نامحرم

از نظر منم ایراد نداره خانواده خود من خواهرام راحت ن 

اینا فکر می کنند ما اومدیم شوهر خواهرشوهرمو بدزدیم

خب شما بیشترین مشکل همسرته نه خانواده همسرت 

همسرت دیگه بیش از حد گیره 

یعنی چی جلو پدر شوهر هم حجاب کن و ...

من باشم از این کراپ کت و دامنها میپوشم مدلهای مختلف 

هر کس هم بگه پوشیده نیست و ... میزنم لهش میکنم 

خب شما بیشترین مشکل همسرته نه خانواده همسرت همسرت دیگه بیش از حد گیره یعنی چی جلو پدر شوهر هم حجاب ک ...

اره مادرشوهرم یادشون میده که جلو بابا عیبه 

هی بگو که بابا پدرشوهر محرم ه حتی اگه شوهر بمیره بازن محرمه ولی کو گوش شنوا 

دوست عزیز شما کلا از هر حرفت دوتاش مربوط به پوشش خواهر شوهرت چون اون اندازه ازادی که ایشون دارن شما ندارید ناخوداگاه یه مقایسه ای بین خودتو اون بوجود اوردی

اگه واقعا هم میخواید شیک بپوشید میتونید برین کلبه های حجاب انواعی از لباس های تو خونه درمقابل نامحرم میتونید پیدا کنید

لطفا بهانه بنی اسرائیلی نیارید حتی با شلوار گشاد هم میتونید تیپ بزنید