2777
2789
عنوان

من یه خواهرشوهر دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3804 بازدید | 180 پست
شومیز دامن که نمیشه کیگم مذهبی ن سازافون کدوم مدنظرته همون جذب ها؟

چطور مذهبی هستن ک دخترشون میگی اونجور میگرده. بعدم شما بخوای به روز لباس بپوشی میپوشی حتی با حجاب ربطی نه به خانواده شوهرت داره نه شوهرت

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%  در انتظار تیکر بارداری

برادرشوهر ها و شوهر اونیکی خواهرشوهر که هستن بعد اینا ماهبی ن جلو پدرشوهر هم باید حجاب کرد

خب دیگه فرهنگ اونارو نمیتونی عوض کنی،استایل محجبه و شیکم خیلی هست،شلوار جین نبوش که زانو بندازه شلوار گشاد بپوش با شومیز خوشگل تو خونه،یا شلوار بگ جین با پالتو یکمی کوتاهتر،خواهر شوهرت خونه پدرشه خب طبیعیه ازادتر لباس بپوشه

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨میترسم نفسم دور از نفست در سینه بپوسد،دور از منظره ی خندیدن تو آیینه بپوسد...🥲🔗۳۰/۹/۱۴۰۳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرشون وقتی پدرشون هستن شوهر شما و بقیه چکاره هستن که بخوان زور بگن؟!!!!!!!!!لباس پوشیدن شما هم رب ...

همون پدرش هم بار ها اومده گفته زورم به دخترم نمیرسه 

جلو دامادمون کراپ می پوشه 

یا تو راسته بازار محل کار پدرشوهرم بد می پوشه و کل سینه ش بیرون ه و همه بهش متلک میگن 

که به منم ربطی نداره 

ولی اونقدر مذهبی ن که مثلا جذب نپوش که بافت نمی تونم بپوشم سازافن و دامن نه چون جوراب شلواری ه دامادشون می بینه بده 

خوب چی می مونه

مسأله اصلی اینه چرا شما اینقدر اونجا رفت و آمد دارید؟ بسه هفته ای یک بار نهایتا اونم دعوتی. بعدش بگید بی زحمت مبل و صندلی هم تدارک ببینند برای مهمون روی زمین خوب نیست. 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔