2777
2789
عنوان

من یه خواهرشوهر دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4208 بازدید | 180 پست
مسأله اصلی اینه چرا شما اینقدر اونجا رفت و آمد دارید؟ بسه هفته ای یک بار نهایتا اونم دعوتی. بعدش بگی ...

خوب همون هفته یه بار مسئله ست 

نه اون همه خرج فرش دستبافت و پارکت می کنند یه مبل نمی خرن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همون پدرش هم بار ها اومده گفته زورم به دخترم نمیرسه جلو دامادمون کراپ می پوشه یا تو راسته بازار محل ...

کلی پیراهن شیک پوشیده وجود داره

کلی کت و شولار شیک و پوشیده وجود داره

کلی شومیز و دامن شیک وجود داره

کلی شومیز و شلوار شیک وجود داره

در مراسم ها و مهمونی های افراد مذهبی کلی خانم خوش تیپ با این پوشش ها دیدم که هم حجابشون رو در مقابل آقایون حفظ کرده بودن و هم واقعا شیک بودن

دم خواهر شوهرتون هم که اجازه نمی ده کسی بهش زور بگه گرم

کلی پیراهن شیک پوشیده وجود دارهکلی کت و شولار شیک و پوشیده وجود دارهکلی شومیز و دامن شیک وجود دارهکل ...

این زور قبپل کردن نیست خودشو زده اون راه وگرنه کی جلو شوهر خواهرش با کراپ روی ناف می گرده 

نه من نکفتم با حجاب بدتیپ میشه من گفتم اونجا چون مجبورم با مانتو بگردم بد تیپ دیده میشم

ربطی نداره مانتو یا شومیر شیک بخر توهم

من جای تو بودم با خواهرشوهرم میرفتم خرید چون شیک لباس پوشیدن ققط پول خرج کردن نیست باید سلیقه هم داشته باشی

نه من نکفتم با حجاب بدتیپ میشه من گفتم اونجا چون مجبورم با مانتو بگردم بد تیپ دیده میشم

خیلی لباس‌های راحتی با حجاب قشنگ و شیک هستن میتونی بخری... مثلا از این پیراهن ساحلی ها....یا بلوز و شلوارهای ست که بلوزش یکم بلندتره.. دو سه دست لباس برا اونجا بخر و راحت باش.مقصر خودتی

من خانواده همسرم مذهبی هستن و من دیدم این طوری نمیشه .فکر کردم دیدم بهترین راه حل پوشیدن کت و شلوار ...

کت که کوتاهع عزیزم، شوهرت چیزی نمیگه؟ شوهر من گیر میده ض

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)