2777
2789
عنوان

چه قد ممکنه شوهرم این مشکلو بکوبه سرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6016 بازدید | 172 پست
امیدوارم نخوای تبلیق بیخود کنی

اخه تبلیغ یکی دیگه چ سودی ب حال من داره عزیزدلم من چون خودم تنیجه گرفتم بهت توصیه کردم🫠

حالا اگه توی گوگل بزنی میاره برات .فقط ی چیزی ک با دکترای دیگه فرق داره این یکم هزینه هاش بالا میشه ولی هر بار ک میری تا ۳ ماه فکنم بتونی مصرف کنی یعنی ب اندازه ی ۳ ماهت بهت داره میده

عزیزم‌جقیقتش رو بخوای مردا اصلا به این جزییات توجهی ندارن و حتی شاید نبینه اصلا رو پوستت اینارو ولی

کسی که دوستت داره حتی عیب هاتم دوست داره و به چشمش زیباست مطمان باش

پس اعتماد بنفس داشته باش و خودتو بپذیر

درضمن فکر کنم با لیزر بتونی یکم بهترشون کنیا؟

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد اعتماد ب نفست پایینه..کسی چیزی بهت گفته ؟؟چرا اینقد حساسی مهم اخلاق رفتار ادمه

نه کسی چیزی بهم نگفته ولی خودم همیشه خیلی دوست دارم بینقص و عالی باشم هم برا خودم هم اطرافیان، دلم نمیخاد تو رابطه عاطفیم خلا باشه

درضمن خیلی روحیه حساسی دارم، فک کنم اگه یه روز به روم بیاره حتی به شوخی چند سال افسرده بشم

اسی عروس یکی از آشناهامون کلی جای جوش داره فرو رفتگی های زیاد

صورتش پر از لک

دندن هاش چون اسید معده اش زیاده همیشه خراب میشه یعنی دائم دو یا سه تا از دندون های جلوش خرابه و سنش خیلی بیشتر میخوره عین پیر زن ها است

یکی از همکارهاش که فامیل ما میشه عاشق این شد و جون پسره واسش در میره

ازدواج به شانس  بستگی داره به زشتی و قشنگی نیست

زندایی من از تو بدتره ولی داییم اصلا چیزی نمیگه تازه خواهراش تا اومدن گفتن خیلی دختر خوبیه داداش مبارکت باشه صورتشم چیزی نیست سریع کارد کرفت کسی حرف صورتشو نزنه اونا رو میبرم دکتر

آنلاین شاپ من خوراک محجبه‌هاست اونایی که زیبایی حجابشون خیلییی براشون مهمه🥺😂💕اگه دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. 1-مشکی جت بلک(یعنی روسری مشکی که اصلااااا بور نیست و کامل مشکیه) 2-سوپر حریر‌نخ 3- اگه بخام یک توضیح خلاصه درباره روسری‌ها بگم اینه:   درصد چروک پذیریش صفر   🌸                                    بدون پرز و دون دون   🌸                                           بدون آبرفت 🌸                                               خوش ایست حتی بدون طلق و اصلا لیز نیست    🌸         سبــک ، خُـــنک ، خوش‌رنگ🌸

وای اسی هیچ کسی به اندازه من بی اعتماد به نفس و ایراد بگیر نبود قیافم‌خوبه ها قدم کوتاهه همش میگفتم کسی منو نمیخاد الان نامزدم جونش در میره واسم عزیزم معیارای دوست داشتن که اینچیزا نیست دیگه. حالا پسرا خودشون پوستشون اینست؟؟تو به اندازه خودت با ارزش و قابل ستایشی اجازه نده این چیزای بی اهمیت ازارت بدن