2777
2789
درس ساعت اون قسمتی که میگه نیم ساعت بعد از یا یه ربع بعد از ساعت فلان....واقعا گیج کنندست براشون...ح ...

دقیقا همین قسمت رو مشکل داره

خواستم تمرین کنم اوکی بشه الان جای عقربه ها رو قاطی میکنه😅🤦‍♀️😭😭😭

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درس ساعت اون قسمتی که میگه نیم ساعت بعد از یا یه ربع بعد از ساعت فلان....واقعا گیج کنندست براشون...ح ...

معلم پسر من با اینکه دولتی ان خیلی سخت کار میکنه

مثلا الگو رو با ساعت میگ ده دیقه ده دیقه

یا مثلا ۲۰ دیقه ۲۰ دیقه باید بری جلو یا عقب

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
بازی باگوشی باتلوزیون

همونا رو ازش بگیر و محدود کن خودش میره درس میخونه .

نه به عنوان جایزه ها ، چون گوشی و تلویزیون واقعا برای جایزه خوب نیست . 

باهاش برنامه بچین .که مثلا یک ساعت درس میخونی بعد میتونی ۱۰ دقیقه بازی کنی .

یا اگر برنامه خاصی رو داخل تلویزیون میبینه محدودش کن به یک برنامه و بگو از داخل برنامه ها یکی رو انتخاب کن و فقط حق داری همونو ببینی . 

پسر منم کلاس دومهاینقدر امروز عصبی شدم ازش.درس ساعت رو کلا قاطی کرده هر چی بیشتر تمرین میکنیم بیشتر ...

به نظرم درسها نسبت به زمان ما خیلی سختر شدن بچه ها گناه دارن معلم ها خیلی فشار میارن دختر من تازه کلاس اوله سخته واقعا

عزیزم فشار اوردن وسرزنش نتیجه عکس داره، تاجایی که میتونی باهاش تمرین کن و ازهرجا دیدی دیگه خسته شده ،دیگع ادامه نده، مثلا یکم تکلیف انجام بدین بعدش بگو خسته شدی فلان کاری که دوست داری انجام بدیم یا فلان چیز بخوریم، یکم بعد دوباره سروع کن ،اگه هم دیدی نمزاتش خوب نبود سرزنش نکن، انقد دیدم بچه هایی که اولش علاقمند بودن وبعد زده شدن، وبرعکسشم زیاد دیدم 

بازی باگوشی باتلوزیون

به همسرت بگو یک کابل از تی وی رو برداره بزاره یه جایی

بگه فقط روزی نیم ساعت تی وی میشی ببینی.

تا تکالیفم ننوشته گوشی نده بهش. برا گوشی رمز سخت بزار.