2777
2789
عنوان

حقوق برابر

| مشاهده متن کامل بحث + 5997 بازدید | 222 پست
من به تو میگم حقوق برابر افتضاحه برای ما زنها، خوب و بد همه جا هست ولی در کل ایران واقعا برای ما زنه ...

چطور میتونی به اینجا و این وضع بگی بهشت

من حاضرم کارگری کنم ولی امنیت داشته باشم بدون هیچ مزاحمتی خیالم از قانونی که هوامو داره راحت باشه. 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

از بچگی به مردا گفتن مرد که گریه نمیکنه چرا مگه مرد انسان نیس احساسات نداره یا به دخترا گفتن هیس زشت ...

من سر موضوع ازدواجم الان دقیقا از همین موضوع دارم زخم میخورم هر چی میخوام بگم تهش یه ترسی تو وجودم مانع میشه،خیلی رو ترسام پا گذاشتم ،ولی بازم مضطربم،خانواده بی مغز داشتنم بی تاثیر نیست تو زندگی آدم

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨میترسم نفسم دور از نفست در سینه بپوسد،دور از منظره ی خندیدن تو آیینه بپوسد...🥲🔗۳۰/۹/۱۴۰۳

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چطور میتونی به اینجا و این وضع بگی بهشتمن حاضرم کارگری کنم ولی امنیت داشته باشم بدون هیچ مزاحمتی خیا ...

چقدر طرز تفکرمون شبیه همه👌

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
من سر موضوع ازدواجم الان دقیقا از همین موضوع دارم زخم میخورم هر چی میخوام بگم تهش یه ترسی تو وجودم م ...

بگو خیلی راحت حرفتوووو بزن چون اگ الان نزنییی بعدا هم نمیتونی بزنیی

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
بگو خیلی راحت حرفتوووو بزن چون اگ الان نزنییی بعدا هم نمیتونی بزنیی

گفتم،ولی اونا همش حرف خودشونو میزنن

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨میترسم نفسم دور از نفست در سینه بپوسد،دور از منظره ی خندیدن تو آیینه بپوسد...🥲🔗۳۰/۹/۱۴۰۳

چطور میتونی به اینجا و این وضع بگی بهشتمن حاضرم کارگری کنم ولی امنیت داشته باشم بدون هیچ مزاحمتی خیا ...

چه هوایی؟ اینکه تازه زایمان کرده باشی و با اون وضعت هیچکس نباشه ازت حمایت کنه و مجبور باشی کل روز از نوزادت دور باشی و در حال کار، چون اگر کار نکنی هیییییچکسی نیست که از تو حمایت کنه، باز هم از نظر شما اونجا برای زن خوبه؟

البته اگر مجرد باشی این حرفا طبیعیه منم از این حرفا میزدم تا اینکه خودم از نزدیک دیدم

وو منی که موندنم اینجا فقط و فقط بخاطر پدر و مادرمه.

منم

خیلیه ها بری اونور آب هواشو ببینی قانونو آزادیشو ببینی برگردی بگی نه بابا بهشت اینه اینجا 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

گفتم،ولی اونا همش حرف خودشونو میزنن

باز یه عده بیان بگن ایران واسه زن بهشته هی خدا

چه هوایی؟ اینکه تازه زایمان کرده باشی و با اون وضعت هیچکس نباشه ازت حمایت کنه و مجبور باشی کل روز از ...

هر زنی که میره خارج تازه زایمان کرده؟ شاید ایران برای شما معنی بهشت رو بده خب مشکلیم نیست این نظر شماس ولی اینکه میگی برای زنای ایرانی. تروخدا جمع نبندین

باز یه عده بیان بگن ایران واسه زن بهشته هی خدا

ببین خیلیا به بچشون اجازه زندگی میدن اصلا ربطی به اینجا اونجا بودن نداره،ولی یسریا هم مثل خانواده من و خیلیای دیگه اجازه نفس کشیدن به بچه هاشون نمیدن چون تحت تاثیر یه فرهنگ مزخرف بزرگ شدن

عزیزم با این دیدگاه ازدواج نکن شما برده چیهمیدونستی زن نیم کره راستش فعاله یعنی احساساتش بیشتره حالا ...

پس اگه بحث احساسات و ندونم کاری وسطه پس چرا اگر زن خیانت کنه مرد خیلی راحت میتونه بکشتش؟ حالا چون طبق حرف خودتون نیم کره زن فعاله پس عقل و منطق و اختیار نداره بره هر کاری دوست داره دستش بگیره؟

اخه بدبختی اینه همین زنایی که اعتقاد به بی عقلی زن دارن اینجا حکم به سنگسار زن میدن.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    المسلم من سلم المسلمون من لسانه و یده: مسلمان کسی است که دیگر مسلمانان از دست و زبانش در امان باشند.

واقعا خیلی دوست دارم با یک خانمی که مدافع این قانونه و این حق هارو مال همسرش می‌دونه صحبت کنم

اصلا هیچ درکی ندارم 

نمی‌دونم زندگی درحالی که همه حقوقت بسته به رضایت همسرته چطوریه..این چه خفقانیه آخه

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

پس اگه بحث احساسات و ندونم کاری وسطه پس چرا اگر زن خیانت کنه مرد خیلی راحت میتونه بکشتش؟ حالا چون طب ...

ولش کن این خیلی وقته کم اورده یچی گف رف بنده خدا

چه هوایی؟ اینکه تازه زایمان کرده باشی و با اون وضعت هیچکس نباشه ازت حمایت کنه و مجبور باشی کل روز از ...

ببین اونا از کودکی اینجوری مستقل تربیتشون کردن بچه رو از هیجده سالگی پدر مادر گفتن دیگه مسئولیتت با خودته اونا عادت دارن  به مستقل بودن به آقازاده نبودن

واسه شخصی مثل شما ک تو ایران بزرگ شدی معلومه اون شرابط سخت به نظر میاد