2777
2789
عنوان

حقوق برابر

| مشاهده متن کامل بحث + 5751 بازدید | 222 پست
مشکل اینه که خود خانمها هم قبول ندارن که به اندازه ی آقایون حق دارن! من ۱۵سال پیش ازدواج کردم تازه ک ...

گل گفتی اینا عادت کردن انگار به اینکه مرد برتر باشه

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
بله اگه دوست داشتی منبع دارم

مردا هم احساسی ان بروز نمیدن

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨میترسم نفسم دور از نفست در سینه بپوسد،دور از منظره ی خندیدن تو آیینه بپوسد...🥲🔗۳۰/۹/۱۴۰۳

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من یه مدت خارج زندگی میکردم و به عینه دیدم که بهترین جا برای زن ها ایرانه، کارگر ساختمانی میدیدم که زن هستن و با هزاران زحمت مجبور بودن کار کنن، چون اونجا اصلا زن بیکار رو قبول نمیکنن، اگر زن و شوهر و بچه مثلا میرفتن رستوران، زن باید حساب خودشو پرداخت میکرد مرد هم حساب خودشو، حساب بچه رو هم نصف نصف

کاری به بحث شماها ندارم ولی کلی میگم آدم وقتی مجرده هزارتا تز میده و رو ابرهاست وقتی متاهل میشه میفه ...

امیدوارم

تفکر بشدت اشتباهیه ولی مگه توی همین سایت نمیبنی دختره با مادر دوست پسرش راحت در ارتباطه ولی به مادر خودش نمیتونه کلمه ای در مورد دوست پسرش حرف بزنه؟ 

هیچــ
مردا هم احساسی ان بروز نمیدن

بله اونم درسته. کلا بد فرهنگ سازی شده بحث احساس

اگه زن احساس نشون بده به قول اون دوستمون سلیطه س اگه مرد احساس نشون بده لوسه 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

من یه مدت خارج زندگی میکردم و به عینه دیدم که بهترین جا برای زن ها ایرانه، کارگر ساختمانی میدیدم که ...

خب ابن اونجا حقوق برابره و زناشوون خودش انقلاب کردن که اندازه مرد ها بهشون توجه بشه به نطر منم کار استباهی نبوده اون خانم اگه کارگری ساختمونو در توانش نمیدید میتونست بره کار دیگه ایی بکنه

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
خب ابن اونجا حقوق برابره و زناشوون خودش انقلاب کردن که اندازه مرد ها بهشون توجه بشه به نطر منم کار ا ...

ایشون باید کمی تو جامعه و قشر ضعیف بگرده ببینه چقدر کارگر زن داریم ک کارشون از صد تا کار مردونه سنگین تره.

بله اونم درسته. کلا بد فرهنگ سازی شده بحث احساساگه زن احساس نشون بده به قول اون دوستمون سلیطه س اگه ...

من خودم به عینه دیدم وقتایی که بابت یه موضوعی فکر میکردم یه مرد چیزیش نیست بعدش جلوم اشک میریخت 

نباید این صفتا رو نسبت بدن،آدم چقدر باید حسشو پنهان کنه همینه که هممون افسرده و عصبی شدیم

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨میترسم نفسم دور از نفست در سینه بپوسد،دور از منظره ی خندیدن تو آیینه بپوسد...🥲🔗۳۰/۹/۱۴۰۳

امیدوارمتفکر بشدت اشتباهیه ولی مگه توی همین سایت نمیبنی دختره با مادر دوست پسرش راحت در ارتباطه ولی ...

اونم از سادگی دختر خانومه 

بعدا میفهمه 

و تمام انرژی شو میزاره واسه قطع رابطه با همین مادر پسره 

گفتم که کاری با بحث ندارم 

منظورم پنجره نگاه مجردی با متاهلی متفاوته 

انشالله همه جوانان با دید باز خوشبخت و خوشبخت تر بشن  ❤

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
خب ابن اونجا حقوق برابره و زناشوون خودش انقلاب کردن که اندازه مرد ها بهشون توجه بشه به نطر منم کار ا ...

من به تو میگم حقوق برابر افتضاحه برای ما زنها، خوب و بد همه جا هست ولی در کل ایران واقعا برای ما زنها بهشته، تا مثل من ندیدی اینجور میگی

من خودم به عینه دیدم وقتایی که بابت یه موضوعی فکر میکردم یه مرد چیزیش نیست بعدش جلوم اشک میریخت نبای ...

از بچگی به مردا گفتن مرد که گریه نمیکنه چرا مگه مرد انسان نیس احساسات نداره 

یا به دخترا گفتن هیس زشته چیزی نگو پشتت حرف در میارن 

از بس از بچگی اینارو کردن تو مغزمون ک وضعمون اینه از آزادی بیان میترسیم

اول قوانین الهی دقیقا مطابق با فطرت و ذات بشریت هس دوم قبل از اسلام خداوند متعال دین انسانها را کامل ...

یعنی الان فطرت و ذات من اینه که بچم برا باباش باشه؟ یا حق کار و تحصیل نداشته باشم؟ یا... 

چی میگین خدایی. یه چی یاد گرفتین فقط طوطی وار تکرار میکنین.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    المسلم من سلم المسلمون من لسانه و یده: مسلمان کسی است که دیگر مسلمانان از دست و زبانش در امان باشند.

من خودم به عینه دیدم وقتایی که بابت یه موضوعی فکر میکردم یه مرد چیزیش نیست بعدش جلوم اشک میریخت نبای ...

هعی دقیقا. به همه بد شد

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

من به تو میگم حقوق برابر افتضاحه برای ما زنها، خوب و بد همه جا هست ولی در کل ایران واقعا برای ما زنه ...

اگ بهشت اینه من با آغوش باز به استقبال جهنم میرم