2777
2789
عنوان

حقوق برابر

| مشاهده متن کامل بحث + 6006 بازدید | 222 پست
پس اگه بحث احساسات و ندونم کاری وسطه پس چرا اگر زن خیانت کنه مرد خیلی راحت میتونه بکشتش؟ حالا چون طب ...

چه زن چه مرد اگر خیانت کنن یه ادم متعفنن

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨میترسم نفسم دور از نفست در سینه بپوسد،دور از منظره ی خندیدن تو آیینه بپوسد...🥲🔗۳۰/۹/۱۴۰۳

چه هوایی؟ اینکه تازه زایمان کرده باشی و با اون وضعت هیچکس نباشه ازت حمایت کنه و مجبور باشی کل روز از ...

حمایت نکنه؟

اونجا بچهارو از شیش ماهگی میذارن مهد کودک 

اصلا مثل ایران نیست که تا ۴ سالگی خودت بزرگش کنی 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هر زنی که میره خارج تازه زایمان کرده؟ شاید ایران برای شما معنی بهشت رو بده خب مشکلیم نیست این نظر شم ...

چه ربطی داره؟ من منظورم زنهای اونجان، میگم زنهای اونجا وقتی زایمان میکنن، ببین من آلمان بودم اونم ده سال، خودم همه چیو دیدم نیازی ندارم کسی منو توجیح کنه

چه ربطی داره؟ من منظورم زنهای اونجان، میگم زنهای اونجا وقتی زایمان میکنن، ببین من آلمان بودم اونم ده ...

اونام قژعا حس سمارو نسبت به ایران دترن و اونجا رو بهشت میدونن چون اونجوری پرورش یافتننن

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
شما یکم تحقیق کن میفهمی چرا به زن ها این حقو ندادن همین الانش زنا چنان بی ادب و بی حیا شدن ک وضعشون ...

عزیزم خانم ها چه بدی در حقتون کردن که اینطور بر ضدشون هستی؟😢

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

اونام قژعا حس سمارو نسبت به ایران دترن و اونجا رو بهشت میدونن چون اونجوری پرورش یافتننن

چقدر غلط املایی😂😂شرمنده قطعا منطورم بود و دارن

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
چه ربطی داره؟ من منظورم زنهای اونجان، میگم زنهای اونجا وقتی زایمان میکنن، ببین من آلمان بودم اونم ده ...

ربطش اینه که شرایط شما شخصا سخت بوده فقط شما چون عادت نداشتی به شرایط. چرا کس دیگه ای شکایت نکرده از این موضوع کسی سعی نمیکنه شمارو توجیه کنه بیشتر خودتون اینکارو داشتین میکردین 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

نه عزیزم چرا بسوزن من میگم زنای این دوره واقعا لیاقت یه سری چیزهارو ندارن شما برو تو جامعه اینقدر بد ...

خودتم زن همین دوره هستی. یعنی قبول داری که ازون زنایی که حق و حقوقشون رو بهتره که نداشته باشن؟

اگه زن خوبی هستی هم که حتما حقوقتو داری. به عنوان کسی که حقوقشو داره بهتره مردمو نهی به اون کار نکنه.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    المسلم من سلم المسلمون من لسانه و یده: مسلمان کسی است که دیگر مسلمانان از دست و زبانش در امان باشند.

وقتی شرایط زندگی در ایران رو برای هر کدوم توضیح میدادم باورشون نمیشد از بس رسانه ها الکی ذهنشون خراب کردن، در کل وقتی من اونجا بودم میدیدم که دختراشون خیلی دوس دارن با پسرای مسلمان ازدواج کنن بخاطر آرامشی که بعد از ازدواج داشتن

ببین منم مجرد بودم دقیقا مثل شما فکر میکردم

نه عزیزم چرا بسوزن من میگم زنای این دوره واقعا لیاقت یه سری چیزهارو ندارن شما برو تو جامعه اینقدر بد ...

به نظرم فقط یک زن سر خورده و آسیب دیده از نظام مرد سالاری همچین حرف های میزنه.

کسی که قربانی شده دنبال قربانی میگرده 

چون هیچ انسان سالمی علیه همجنس خودش حرف نمیزنه 

نمی‌دونم مشکلت چیه ، از تمام صحبت هات کینه و خشم می‌باره

از خداوند می‌خوام هرچی زودتر آرامش به زندگی و قلبت هدیه بده💚

و به چشم هات نور بده!!! بلکه زیبا تر نگاه کنی

من یه مدت خارج زندگی میکردم و به عینه دیدم که بهترین جا برای زن ها ایرانه، کارگر ساختمانی میدیدم که ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    المسلم من سلم المسلمون من لسانه و یده: مسلمان کسی است که دیگر مسلمانان از دست و زبانش در امان باشند.

چهارتا فمنیست دورهم جمع شدید چرت و پرت میگید به عنوان مادر دوتا پسر دختری ک همچین چیزایی رو بخواد به هیچ عنوان برای پسرام نمیگیرم چون این اول ماجراست و قطعا با خرده فرمایشات دیگه هم خودشو هم پسرمو بدبخت میکنه 

حالا بشینید هی بگید برده و فلان و بهمان

چه هوایی؟ اینکه تازه زایمان کرده باشی و با اون وضعت هیچکس نباشه ازت حمایت کنه و مجبور باشی کل روز از ...

چی میگی خدایی؟ حالت خوشه؟ کدوم کشور رفتی بگو ماهم بدونیم. بدون منبع حرف نزن. تو خود کشور آلمان که زنو مرد برابر هستن، خانم با زایمانش تا ۱۶ سال میتونه کار نکنه و براش بیمه و حقوق و سابقه کار رد کنن. کجا بعد زایمان بره کار کنه و (کسی هم ازت حمایت نکنه!🤣)

از کجا این محتویاتو تولید میکنین؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40